Cum arată și cu ce se ocupă Sabina Teodorescu, fiica lui Oreste. Este căsătorită din 2017 și are un băiețel

 Calin Maria Bianca
.

Cum arată și cu ce se ocupă Sabina Teodorescu, fiica lui Oreste. Ei bine, cu toții îl știm pe Oreste Teodorescu. Ani buni la rând a fost prezent pe micile ecrane, făcând echipă cu Mircea Badea în emisiunea Mircea vs. Oreste Show'. Nu a mai durat mult și a realizat Codul lui Oreste', producție difuzată, segmentat, între 2007 – 2014 la Antena 2 și B1TV. S-a făcut remarcat, însă rareori a vorbit despre viața lui personală, astfel că puțini știu cine este, cum arată, dar și cu ce se ocupă fiica lui.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum arată și cu ce se ocupă Sabina Teodorescu, fiica lui Oreste. Oreste Teodorescu se bucură de un public larg, fiind cunoscut de multă lume, însă nu poate spune același lucru și fiica lui. Și-a ținut familia departe de ochii curioșilor cât de mult a putut, însă totul până într-un punct. Acum, Sabina Teodorescu are 27 de ani și și-a întemeiat propria ei familie.

oreste-8oreste-8

Ce-i drept, Sabrina Teodorescu se bucură de o familie frumoasă și unită. Încă din anul 2017, și-a jurat iubire veșnică cu Adi Cornei, soțul ei, în fața ofițerului stării civile. Nu a mai durat mult și după căsătorie, din rodul dragostei dintre ei, a rezultat și un băiețel, pe nume Igor. Fiica lui Oreste a vrut să își facă părinții fericiți și să se mândrească cu ea, așa că… zis și făcut!

Citește și: Oreste pleacă din țară:”Mă gândesc acum, la aproape 50 de ani, să mă retrag definitiv”

Citește și: Cu ce se ocupă Oreste Teodorescu, de când a renunțat la televiziune:„A trebuit să ne adaptăm'

Citește și: Cine sunt Războinicii de la Survivor România 2023.Cu ce se ocupă cei 12 concurenți

Citește și: Cine sunt Războinicii de la Survivor România 2023.Cu ce se ocupă cei 12 concurenți

Cum arată și cu ce se ocupă Sabina Teodorescu, fiica lui Oreste

Sabina Teodorescu crede în zicala: 'Ai carte, ai parte', așa că nu a ezitat și a făcut două facultăți. În prezent, ea se ocupă de afacerea familiei, mai exact de terasa Molotov din Vama Veche. Patronul este, bineînțeles, tatăl ei, Oreste, care s-a dedicat mult acestui bussines după ce s-a retras din lumina reflectoarelor.  

Oricât de mult se implică ei, pandemia de Covid-19 și-a cam pus amprenta pe atunci pe bussines-ul familiei Teodorescu. Din fericire însă, lucrurile au reintrat în normal, iar acum Sabina Teodorescu se poate ocupa pe timpul verii exclusiv de terasa de la malul mării.

'Cele două veri cu restricții au fost dificile. Se schimbau foarte des orele de restricție și trebuia să ne adaptăm mereu. Închideam la 2.00 și deschideam la 5.00, a fost destul de obositor. În prezent, vara sunt 100%  la mare cu echipa Molotov, iar în timpul anului colaborez per eveniment sau în diferite contracte în social media.', a povestit Sabina Teodorescu, pentru cancan.ro.

Oreste Teodorescu, un bunic iubitor și implicat

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Oreste Teodorescu s-a retras din lumina relfectoarelor. Are un bussines de familia de care se ocupă alături de fiica lui, iar în timpul liber are mare grijă de nepotl său. Celebrul jurnalist a devenit bunic în anul 2018, când fiica lui, l-a adus pe lume pe Igor. Oreste se implică foarte mult în creșterea nepotului său și are grijă să-i facă toate poftele.

Tata e foarte implicat în creșterea lui Igor. Atât el, cât și mama mea ne ajută foarte mult. Din punct de vedere profesional, lucrează la un manuscris. Va trebui să îl întrebați pe el mai multe detalii', a completat Sabina pentru sursa menționată.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton