Cum arată și cu ce se ocupă Malvina Cservenschi, de când a renunțat la televiziune: "Mi-am dorit să fiu propriul meu manager"

 Dumba Gabriela
.

Cum arată și cu ce se ocupă Malvina Cservenschi, de când s-a retras din televiziune, în urmă cu mai bine de zece ani. Deși era una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV, Malvina Cservenschi și-a dorit să creeze ceva pe cont propriu și să fie propriul ei manager. Și nu a dat greș în afaceri pentru că brandul de bijuterii creat de ea este unul extrem de bine vândut.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Fosta prezentatoare de la TVR, Malvina Cservenschi, a renunțat în urmă cu câțiva ani la televiziune pentru a-și încerca norocul în afaceri. Extrem de ambițioasă și talentată, aceasta a demonstrat tuturor că poate fi un excepțional antreprenor. 

malvina-3-r-1200×0-1malvina-3-r-1200×0-1

Cum arată Malvina Cservenschi la 41 de ani și cu ce se ocupă în prezent

Malvina Cservenschi nu regretă că a ales lumea afacerilor, fiind mândră de proiectele sale profesionale.

„Nu mă consider o persoană rebelă, dar uneori am anumite intuiții legate de drumul pe care pur și simplu trebuie să merg. Un astfel de moment a fost cel în care, după 10 ani de muncă în TVR, am ales să-mi dau demisia fără un calcul în prealabil. (…)

Așa că, pentru mine, a fi rebel este de fapt o modalitate de a alege să fii autentic când mintea, corpul și sufletul  se aliniază toate spre realizarea binelui personal„, spunea Malvina recent pentru elle.ro.

Citește și: Ce dietă ține Dana Săvuică și cum a slăbit 5 kilograme pe săptămână:’Trebuie să rămânem în niște limite’

Citește și: Sarah Dumitrescu, cu ochii în lacrimi după ce Anamaria Prodan și Reghe au divorțat:„Când o văd pe mama plângând, mă rupe. El a plecat, iar noi…

Citește și: Oxy, acuzată că a încercat să o saboteze pe Raluca Todea, în finala Chefi la cuțite. Cum se apără:„S-au scos multe la montaj’

Vorbind despre începutul afacerii sale, Maldiva Cservenschi detalia acum câțiva ani cum a început totul.

„Mi-am dorit propria afacere, să fiu propriul manager, să am libertatea de a-mi coordona viaţa profesională. Am vrut să creez un produs care să nu mai existe pe piaţa românească, care să aibă o poveste şi un mesaj direct adresat oamenilor.

De asemenea, am vrut să pornesc un buiness fără o investiţie semnificativă, dar care să aducă o anume plus valoare în viaţa celor din jurul meu. (…)

Ideea de business s-a dovedit a fi chiar la mâna mea. Am realizat doua brăţări pe care le-am lăsat într-o cutie în atelierul prietenei mele, designerul Andreea Constantin. Cele două şnururi şi pandative nu erau branduite, nu era împachetate, însă au fost imediat remarcate.

În acea seară, s-au vândut primele două brăţări şi m-am convins de reacţia autentică a celor care primesc sau poartă această brăţară simplă, dar semnificativă. Între timp, afacerea s-a dezvoltat şi de la două brăţări a ajuns la două colecţîi şi la o întreagă echipă', declara Malvina Cservenschi acum ceva timp, citată de bzi.ro.

Cum se menține Malvina Cservenschi în formă

Malvina Cservenschi a recunoscut că frumusețea ei răvăşitoare a contat enorm în cariera sa. Recent, fosta prezentatoare TV a fost surprinsă de paparazzi Mediaflux într-un moment inedit. Cochetă și mereu în pas cu moda, Malvina a avut grijă să-și schimbe, în mașină, pantofii sport cu unii eleganți, cu toc, înaintea unei întâlniri importante.

,,Frumuseţea fizică nu e de ignorat în cariera nimănui, şi nu o spun doar eu, ci şi sondajele. Desigur, acest dar m-a ajutat, însă mai cu seamă mi-a folosit ce am cultivat pe lângă. (…)

Nu doresc să lupt cu stereotipurile, nu cred că e nevoie să demonstrez nimănui că sunt mult mai mult decât un trup plăcut. Las să transpară cine sunt din ceea ce fac”, spunea Maldiva mai demult.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton