Cum arată și cu ce se ocupă Leon, nepotul lui Horia Moculescu: ”Seamănă foarte bine cu tatăl lui, iar umorul...”

 Calin Maria Bianca
.

Cum arată și cu ce se ocupă Leon, nepotul lui Horia Moculescu. De-a lungul timpului, toată lumea s-a întrebat cum arată nepotul celebrului compozitor, dar și unde este stabilit, astfel încât nimeni nu știe nimic despre el. Ei bine, recent lucrurile au ieșit la iveală și s-a aflat cum arată, dar și cu ce se ocupă Leon. Cristi Brancu le-a aratăt telespectatorilor Prima TV imagini în premieră, în Romania, cu Leon, nepotul maestrului Horia Moculescu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum arată și cu ce se ocupă Leon, nepotul lui Horia Moculescu. Pe Horia Moculescu îl știe toată lumea, astfel că nu are nevoie de vreo descrieri. Totuși, puțini știu că atunci când vine vorba despre trecutul amoros, maestrul a avut parte de unul destul de tumultuos. A fost căsătorit de patru ori, iar una dintre cele mai mediatizate relații a fost cea cu Mariana Moculescu. Totuși, cu penultima sa soție a avut și un băiat. Din nefericire, acesta a murit la vârsta de 31 de ani, lăsându-l în urmă pe Leon, nepotul maestrului.

nepot-h2nepot-h2

Horia Moculescu a trecut de-a lungul vieții prin numeroase momente grele. Le-a făcut față la toate, însă cea mai cruntă și cea mai dureroasă zi din viața lui a fost cea în care a primit un telefon și a fost anunțat că fiul lui a murit. De atunci, Leon este pentru el nu doar nepot, ci și fiu, legătura dintre ei fiind una foarte frumoasă și puterncă.

Citește și: De ce s-a internat Horia Moculescu în spital:”Nu sunt mai bolnav decât la 85 de ani, dar…”

Citește și: Smiley și Horia Moculescu au lansat prima piesă împreună:„Muzica n-are granițe, bariere și vârstă'

Citește și: Cât de mare a crescut fiica Ginei Pistol și a lui Smiley.Cum a filmat-o artistul pe Josephine în vacanța din Vietnam

Citește și: Cine este Bianca Patrichi de la Survivor 2023.E nepoata lui Cornel Patrichi și a fost ispită la Insula Iubirii

Cum arată și cu ce se ocupă Leon, nepotul lui Horia Moculescu

Cum arată și cu ce se ocupă Leon, nepotul lui Horia Moculescu. Acesta este fiul lui Ionuț, regretatul fiul al lui Horia Moculescu care a murit pe când avea 31 de ani. Locuiește în Berlin, acolo unde tatăl său își întemeiase o familie. Potrivit informațiilor făcute publice de Cristi Bancu La PRIMA TV, Leon Moculescu este de meserie polițist și se aseamănă foarte mult în partea bunicului său. 

'Seamănă foarte bine cu tatăl lui, iar umorul pare preluat de la Horia Moculescu.', a punctat Cristi Brancu.

Ce părere are Horia Moculescu despre nepotul lui, Leon

Acum după ce toată lumea a aflat cum arată și cu ce se ocupă nepotul lui Horia Moculescu, este timpul să vedem ce spune maestrul despre el. Fără doar și poate, Leon este singur amintire vie a regretatului său fiu care a murit la vârsta de 31 de ani. Atunci când se uită la el, nu poate să nu își amintească de Ionuț și să nu-l vadă prin gesturile și comportamentul nepotului său.

'Nepotul meu este un băiat foarte frumos și bun. Este singura amintire de la fiul meu, care a murit în urmă cu nouă ani. Leon are 19 ani, locuiește în Germania. Este în ultimul an de liceu. A fost în România doar când era bebeluș. Avea doar vreo trei luni, însă mi-a promis că mă va vizita anul viitor, la București. Cântă, ca mine, la pian, dar e mai degrabă pasionat de dans modern. Cunoaște puțin limba română, vorbește cam stâlcit, dar ne înțelegem, am vorbit la telefon și acum câteva zile. Fetele sunt înnebunite după el', spunea Horia Moculescu despre Leon în urmă cu mai mult timp.

Cum a reacționat Horia Moculescu când a aflat că Mariana Moculescu și-a făcut cont pe un site de adulți

Horia Moculescu a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Mariana Moculescu. Din nefericire, lucrurile nu au mai mers bine pentru ei, astfel că au ajuns să meargă pe drumuri separate. Despărțirea nu a fost deloc ușoară, ci presărată cu numeroase conflicte și scandaluri mediatizate. Apele s-au liniștit însă între ei, fiecare preocupându-se de viața lui. Totuși, atunci când s-a a flt că actrița și-a făcut cont pe un site de adulți, fostul ei soț nu a putut să nu reacționeze.

'Serios? A făcut asta? Doar nu era să-și deschidă un cont pe site-uri pentru copii!Noi nu ne mai consultăm! Suntem divorțați de multă vreme, de 25 de ani, dacă am calculat eu bine. Iar perioada asta poate fi egală cu o viață de om!‘, a declarat Horia Moculescu pentru playtech.ro., în urmă cu mai mult timp.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton