Cum arată și cu ce se ocupă fiul lui Cristian Țopescu. Sebastian are 23 de ani și este pasionat de modă

 Oana Pantazi
.

Cum arată și cu ce se ocupă fiul lui Cristian Țopescu. Sebastian, sau Basti, fiul celebrului jurnalist și comentator sportiv Cristian Țopescu, are 23 de ani și deja a reușit să-și facă un drum în lumea modei, de care este extem de pasionat. Iată ce a povestit recent!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum arată și cu ce se ocupă fiul lui Cristian Țopescu. Recent, fiul regretatului jurnalist și cronicar sportiv Cristian Țopescu a reușit să-i impresioneze pe jurații Chefi la cuțite cu un preparat spectaculos din punct de vedere vizual. Cu această ocazie, Sebastian, care până acum a preferat să stea departe de viața publică, a povestit cu ce s-a ocupat în ultimii ani.

cristina-topescu-mai-are-un-doi-frati-vitregi.-cine-sunt-copiii-lui-cristian-topescu-2cristina-topescu-mai-are-un-doi-frati-vitregi.-cine-sunt-copiii-lui-cristian-topescu-2

Cum arată și cu ce se ocupă fiul lui Cristian Țopescu

Sebastian, supranumit și Basti, are 23 de ani și este fiul cel mic al lui Cristian Țopescu. Jurnalistul a fost căsătorit de trei ori și are trei copii, Sebastian, mezinul, fiind provenit din căsătoria cu Cristel Ungar. Tânăru, care și-a pierdut tatăl în urmă cu patru ani, a participat recent la Chefi la cuțite, unde a reușit să-i surprindă pe jurați cu un carpaccio de ananas cu brânză de capră. Chiar dacă preparatul a fost considerat prea simplu, cei trei chefi au fost impresionați de aspectul farfuriei și i-au dat lui Sebastian un cuțit de aur.

Citește și: Cristina Ţopescu nu era singură pe lume, teoretic: avea doi fraţi vitregi. Cine sunt cei doi băieţi ai lui Cristian Ţopescu

Citește și: Somație de la CNA pentru Antena Stars, după interviul cu George Buhnici:Intervenția domnului Dan Capatos ia din vina postului cea mai mare parte

Citește și: Ce probleme au gemenele lui Mihai Morar, înainte de Evaluarea Națională:Cu școala e groasă rău de tot

Citește și: Cum a slăbit Nicoleta Voica 35 de kilograme și ce greutate are acum: „Mă simt mai tânără”

Cu această ocazie, Sebastian Țopescu a povestit și cu ce s-a ocupat în ultimii ani. Fiul regretatului jurnalist este fashion editor și stilist și călătorește în lumea întreagă la evenimentele de modă. Basti a dezvăluit că a încercat să își facă o carieră fără presiunea numelui tatălui său.

„Lucrez la două reviste internaționale de modă, fac recenzii și filme, scurtmetraje cu care am câștigat și premii', le-a spus Sebastian celor trei chefi.

Sebastian Țopescu: „Am vrut să îmi creez o carieră complet pe meritul meu”

Cum arată și cu ce se ocupă fiul lui Cristian Țopescu. Felul în care arăta farfuria sa i-a determinat pe jurați să îl întrebe pe Sebastian cu ce se ocupă, iar tânărul a vorbit despre pasiunea sa pentru modă, explicând și de ce a ales să lucreze în stăinătate. Sebastian a preferat să-și facă o carieră pe propriile merite, într-un loc unde numele tatălui său să nu fie atât de cunoscut. Și a reușit pe deplin.

'Am vrut să îmi creez o carieră complet pe meritul meu. De aceea am lucrat în străinătate, ca să știu că nu există niciun fel de mod în care să fiu ajutat prin simplul fapt că m-am născut cu un nume, pentru că nu este meritul meu. Niciodată în familia mea nu s-a crescut pe scandal, nu s-a crescut pe drame, tot timpul a fost un respect și un calm și cumva am vrut să onorez chestia asta și să continui la fel', a spus Sebastian.

Cristian Țopescu a fost căsătorit cu Christel Ungar mai bine de douăzeci de ani. Din mariajul lor a luat naștere Sebastian Felix Țopescu, fratele mai mic al Cristinei Țopescu. S-au căsătorit când Cristian Țopescu avea 61 de ani, iar Christel 32 și aceasta i-a fost alături până în ultima clipă. în 2017, Basti a ales să plece din țară, pentru a studia la Viena. Reputatul jurnalist și cronicar sportiv era foarte mândru de fiul său cel mic și vorbea adeseori laudativ despre el. Iar Sebastian nu și-a dezamăgit tatăl.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton