Cum arată și cu ce se ocupă fiul cel mare al lui Cristian Țopescu. Cristi a divorțat în 2019 de mama copiilor săi

 Dumitrache Laura
.

Cum arată și cu ce se ocupă fiul cel mare al lui Cristian Țopescu. Regretatul jurnalist Cristian Țopescu s-a stins din viață pe 15 mai 2018, lăsând în urmă trei copii. Comentatorul sportiv a fost căsătorit de mai bine de 20 de ani cu Christel Ungar, cea care l-a făcut tată pentru a treia oară. Din mariajul anterior, cu Rodica, a venit pe lume Cristina Țopescu, iar Cristi este fiul cel mare dintr-o căsnicie din trecutul jurnalistului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cristian Țopescu a încetat din viață la vârsta de 81 de ani, în urma unui stop cardio-respirator. Rodica a fost prima femeie care i-a devenit soție și care i-a daruit unica fiica, pe regretata jurnalistă Cristina Țopescu. Cristi Țopescu, fiul cel mare al comentatorului sportiv, are acum 44 de ani.

cristi-topescu-1cristi-topescu-1

Cum arată și cu ce se ocupă fiul cel mare al lui Cristian Țopescu. Cristi Țopescu a divorțat în 2019, chiar în anul în care sora lui, Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare în propria casă. Acesta are doi băieți. Cristi a venit pe lume din relația pe care Cristian Țopescu a avut-o cu Rosemaria, cea de-a doua soție a acestuia.

Citește și: S-a aflat cauza morții jurnalistei Cristina Țopescu.Legiștii au finalizat raportul în cazul decesului său

Citește și:Ce s-a întâmplat cu vila în care a locuit Cristina Țopescu, la patru luni de la moartea jurnalistei

Citește și:Andreea Mantea s-a tuns singură. Cum arată acum:„M-am trezit cu o poftă nebună'

Citește și: Adriana Simionescu, fiica lui Adrian Minune, este însărcinată:”Avem foarte mari emoții”

Cum arată și cu ce se ocupă fiul cel mare al lui Cristian Țopescu

Comentatorul sportiv Cristian Țopescu s-a stins din viață în 2018. Acesta are trei copii cu trei femei diferite. Regreta jurnalistă Cristina Țopescu a fost primul copil al acestuia, din căsnicia cu Rodica. Ulterior, s-a căsătorit cu Rosemaria, venind pe lume Cristi, fiul cel mare al jurnalistului. Cu Christel Ungar a fost căsătorit 20 de ani, iar împreună au avut un fiu, pe Sebastian.

Cristi Țopescu, fiul cel mare al comentatorului sportiva, în vârstă de 44 de ani are doi copii. În 2019, Cristi a divorțat de soția lui care l-a acuzat de infidelitate. Cristi și soția lui au mai fost despărțiti, dar ulterior s-au împăcat. Cu toate astea, mariajul lor s-a destrămat în 2019, în anul în care Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare în propria casă.

Cristi Țopescu a trăit o poveste de dragoste frumoasă alături de Raluca

Cristi, fiul cel mare al lui Cristian Țopescu a fost căsătorit cu Raluca, împreună cu care are doi băieți. Povestea lor de dragoste a început la un meci al Stelei. În urmă cu mulți ani, Raluca povestea cum a decurs prima întâlnire cu fiul jurnalistului.

La un gol marcat de Steaua, am sărit de bucurie. Purtam nişte ochelari de soare ce au sărit şi ei, la fel ca mine, un rând mai în faţă… Un tip… părea cam nesuferit, s-a întors şi mi i-a înapoiat. În secunda aia m-am gândit ce norocoasă sunt că nu i-a furat! Câteva săptămâni mai târziu, a reuşit totuşi să-mi fure ceva: inima, inima mea!„, spunea Raluca Țopescu.

Cristi Țopescu a trecut prin momente dificile

Cristi Țopescu a trecut printr-o perioadă grea în ultimii ani. Tatăl său a murit în 2018, iar în 2019, Cristina Țopescu a fost găsită decedată în propria locuință. Jurnalista nu mai păstra legătura cu frații săi. Cristian Țopescu s-a stins din viață chiar în ziua când ar fi împlinit 40 de ani. Pe rețelele de socializare, Cristi nu este activ, iar majoritatea imaginilor sunt alături de copiii lui.

Reamintim că jurnalista Cristina Țopescu a fost găsită moartă în propria casă. Trupul vedetei a fost găsit la mai bine de două săptămâni de la deces. O vecină a observat că vedeta nu a mai ieșit din casă și a anunțat autoritățile. Cristina Țopescu se lupta cu depresia după moartea tatălui ei.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton