Cum arată și cu ce se ocupă Bianca Pop, ispita de la Insula iubirii care nu ieșea din casă fără 1000 de euro. Este de nerecunoscut: „O să vezi cine sunt eu și o să…”

 Borcilă Andreea
.

Cum arată și cu ce se ocupă Bianca Pop. Ispita de la Insula iubirii a rămas în atenția fanilor, mai ales datorită unor replici care au făcut furori la un moment dat. Iată ce s-a întâmplat acum cu bruneta care susținea că nu iese din casă fără să aibă 1000 de euro cash în portofel. Viața i s-a schimbat după ce a stat o perioadă internată la Psihiatrie.  

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI

Bianca Pop a devenit cunoscută după ce a participat, în calitate de ispită, în emisiunea Insula iubirii, de la postul Antena 1. Totodată, ea a rămas în atenția fanilor și a presei, susținând la un moment dat că nu iese din casă fără să aibă 1000 de euro cash în portofel, pe lângă cardurile de credit. Bruneta a dispărut, pentru o perioadă, din showbiz. Iată cum arată și cu ce se ocupă acum Bianca Pop!

bianca-pop-9bianca-pop-9

Bruneta și-a etalat, la un moment dat, hainele, încălțămintea și gențile de firmă, spunând că câștigă destul de bine, fără să dea detalii despre afacerile pe care le-ar deține.

Citește și: Florin Rusu, acuzații acide după ce a aflat că Bianca Pop e însărcinată și că vrea să se mărite:”Cred că sunt multe minciuni”

Citește și: Ispita Bianca Pop este însărcinată și se căsătorește:„Le-am făcut pe toate într-un an'

Citește și: Alin și Cosmina de la Mireasa s-au căsătorit.Primele imagini de la starea civilă

Citește și: A murit tatăl lui Răzvan Ciobanu, la trei ani de la pierderea fiului său:”Acum este cu Răzvănel al nostru!”

Cum arată și cu ce se ocupă Bianca Pop

Ispita de la Insula iubirii s-a stabilit, pentru o perioadă, în Spania, împreună cu iubitul ei, George Tomaziu. Dorul de casă însă a făcut-o pe brunetă să se reîntoarcă în țară. Decizia nu este una permanentă, ci vedeta se află doar în vizită, pentru a-și rezolva niște probleme și pentru a-și vedea familia. Ea este activă pe rețelele sociale, unde ține legătura cu fanii ei. Ispita și-a schimbat inclusiv look-ul, astfel că și-a făcut breton. Vedeta este însărcinată în aproape o lună și jumătate și urmează să se căsătorească cu partenerul ei. Totodată, la începutul anului Bianca Pop a fost internată, pentru o perioadă, la Psihiatrie din cauza problemelor cu drogurile și din cauză că a vrut să se sinucidă. Venită în țară, ea a vorbit, într-un filmuleț, despre un domn care îl deranjează și așteaptă să-l ‘rezolve’. Bruneta a format, la un moment dat, un cuplu cu Florin Rusu.

Nu ne-am despărțit, dragostea nu moare, telenovela continuă. În septembrie ne vedem(…)Nu avem găini, nu avem purcei, pentru că suntem în Spania și nu suntem la Vaslui, așa și pe lângă asta, domnule Alo 2-10, o să vezi cine sunt eu și o să…, a spus Bianca Pop.

Bianca Pop: „Cum să ies în oraș fără 1000 de euro?'

„Vreau să-mi deschid niste afaceri. La o femeie, dacă vrei să vezi calitatea ei trebuie să te uiți la încălțăminte, dacă pantofii sunt murdari este o femeie jegoasă. Trebuie să vă uitați și la manichiură, astea spun tot despre o femeie.

Eu nu ies din casă dacă nu am în poșetă minimum cash 1.000 de euro plus bani pe carduri. Mă simt ca o boschetara. Cum să ies în oraș fără 1.000 de euro? Mie îmi intră banii săptămânal, dar nu mă laud.

Dacă am o prezentare pe podium sau trebuie să merg la o nuntă ca dansatoare pornesc de la 1.000 de euro. Mai puțin de atât nu mă deranjez.

Dacă e nevoie să fac un live dintr-un magazin sau ceva, fac și pentru oameni modești și le iau 300 de euro ca să le arăt ce înseamnă numele meu, iar ulterior trebuie să-mi dea minimum 500 de euro pe lună’, a spus ea, pentru Xtra Night Show, acum câțiva ani.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton