Cum arată și cu ce se ocupă acum Șerban din „Liceenii”. Viața lui s-a schimbat total după ce a plecat în America. Nu-l mai recunoști!

 Lixandru Livia
.

În 1986, Șerban Pascu făcea senzație în filmul Liceenii, alături de Ștefan Bănică Jr., Oana Sârbu și regretata actriță Tamara Buciuceanu Botez. După Revoluția din 1989 însă, viața lui s-a schimbat total și asta după ce a cunoscut o americancă și a luat-o de la capăt peste hotare.  

1_site1_site

Într-un interviu pentru femeide10.ro, citat de Click, actorul Tudor Petruţ a povestit despre viaţa lui din America. „Plecarea în SUA a fost o decizie matură. S-a întâmplat că mama copiilor noştri este americancă. Băieţii s-au născut amândoi în California. Pentru ei, pentru nepreţuitul rol de tătic, am luat calea Americii', a spus actorul care are 56 de ani şi e născut chiar de 1 Decembrie, Ziua României.

La un moment dat, actorul a trecut printr-un divorț dureros. „După ce am divorţat şi am petrecut mai mult timp în România, când am revenit în California, m-am trezit singur şi fără rost. Relaţia extraordinară cu băieţii mei, Ştefan (angajat la o firmă de automobile) şi Alexandru (manager de sportivi), m-a ţinut pe picioare. Aşa am trecut toate examenele pedagogice şi am absolvit programul de licenţă în învăţământ. A fost o transformare esenţială, sunt un regizor care predă Matematică şi apare la tv', a mai spus Tudor Petruţ pentru sursa citată.

 În prezent, Șerban din 'Liceenii' joacă rolul unui moldovean simpatic în serialul „Sunnyside', produs de NBC, unde e „căsătorit' cu Giannina Toaxen, actriţă de origine română.

Cine este Tudor Petruț

A jucat in filme românești ca Misterul lui Herodot (1976), Femeia din Ursa Mare (1982), Secretul lui Nemesis (1985), Zâmbet de soare (1987), Păstreză-mă doar pentru tine (1987), Liceenii (1987), Extemporal la dirigentie (1987), precum si in serialul Tv Calatorie de neuitat (1994).

A emigrat in Statele Unite si s-a căsătorit acolo. Este cetățean american si are cu prima soție doi copii, Alexandru și Ștefan. A divorțat insă si s-a recăsătorit cu Dana, americană cu origine română. Locuiește in Los Angeles, California, si-a luat o licență pedagogică si predă matematica la un liceu din Santa Ana.

În America a scris 7 scenarii de film de lung metraj, încercând să negocieze pentru producerea lor cu diverse case de producție americane, unul dintre ele este trilerul Come Again, regizat de George Cibotaru.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton