Cum arată și cu ce se ocupă acum Alida Mocanu de la Big Brother. Are o carieră în televiziune

 Dumitrache Laura
.

Cum arată și cu ce se ocupă acum Alida Mocanu de la Big Brother. În urmă cu 20 de ani, era lansat show-ul Big Brother la Prima TV, o emisiune unde s-au făcut remarcați Alida, Soso, Ernest, Andreea și Adrian. Anii au trecut, iar Aida Mocanu a devenit o femeie în toată firea. Iată cum arată și cu ce se ocupă acum!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cum arată și cu ce se ocupă acum Alida Mocanu de la Big Brother. Pe 16 martie se împlinesc 20 de ani de când Prima TV a lansat emisiunea Big Brother. La acea vreme era o premieră în țară, iar 12 tineri erau închiși într-o casă supravegheată de camerele de luat vederi. Anii au trecut, iar viețile acestora s-a schimbat. Alida Mocanu a făcut și ea parte din această emisiune. Iată cu ce se ocupă acum!

alida si soso big vrotheralida si soso big vrother

Cum arată și cu ce se ocupă acum Alida Mocanu de la Big Brother. Show-ul a fost prezentat de Virgil Ianțu și Andreea Raicu, iar câștigătorul a fost Sorin Fișteag, cunoscut drept Soso. După 20 ani de la lansarea emisiunii, viața Alidei s-a schimbat, iar în prezent lucrează ca reporter la Euronews.

Citește și: Ce face și cum arată acum Soso, primul câștigător Big Brother. E medic și e pasionat de călătorii

Citește și:O mai ții minte pe Violeta Ivu, fata cu pelerină de la Big Brother? Cum arată și cu ce se ocupă la 42 de ani

Citește și:O mai ții minte pe Andreea Vasile de la Big Brother? A fost iubita lui Bendeac, dar între timp, viața i s-a schimbat total: „Atunci când întâlnești un om pe care-l iubești…”

Citește și:O mai ții minte pe Izabella, cea mai controversată concurentă de la Big Brother? Transformarea este spectaculoasă, nu o mai recunoști!

Cum arată și cu ce se ocupă acum Alida Mocanu de la Big Brother

Alida Mocanu s-a înțeles foarte bine cu Soso, pe numele lui real Sorin Fișteag, în timp ce a fost concurentă la Big Brother. Au trecut 20 de ani de la lansarea emisiunii, iar viața Alidei s-a schimbat. Acum în vârstă de 46 de ani, Alida Mocanu lucrează în televiziune, fiind reporter la Euronews România. În trecut, șatena a fost producătorul emisiunii de lifestyle Ultraviolet' , de la Digi24.

Alida este activă pe rețelele de socializare, acolo unde îi ține la curent pe internauți cu tot ce se întâmplă în lume. Fosta concurentă de la Big Brother este pasionată de jurnalist și își face munca cu mult devotament. Alida a rămas prietenă cu Soso, câștigătorul Big Brother, iar în 2019 s-au întâlnit în emisiunea Alidei, unde au depănat amintiri.

Concurenții de la Big Brother se reunesc după 20 de ani

Concurenții de la Big Brother se reunesc după 20 de ani. Violeta Ivu este cea care dorește să facă adunarea și să îi strângă pe foștii concurenți ai show-ului de la Prima tv.

20 de ani de la Big Brother! 20 de ani de la cea mai interesantă experiență a tinerețîi mele! Începând cu preselecțiile, continuând cu săptămâna de răsfăț de la hotel de dinainte de începerea showlui, aventură din Casă BB, dezamăgirea pe care am simțit-o când am fost votată și eliminată, fericirea și împlinirea pe care am trăit-o mulți ani după emisiune pentru că trupa VERSO (în care cânta iubitul ei și a apărut în videoclip) a devenit cunoscută.Iată că, după 20 de ani, sunt Producător General la emisiunea 'Dragoste de România', de la Metropola, TV. despre mine, cea de atunci, mi-am făcut prieteni. Sunt o nostalgică! Pe peretele din biroul meu de acasă, stă la loc de cinste un panou cu articole decupate din ziarele și revistele de atunci!', a spus Violeta pentru click.ro.

Ce s-a întâmplat cu concurenții de la Big Brother

Soso s-a stabilit în Germania și este medic. În perioada pandemiei s-a luptat să salveze viețile oamenilor. Andreea Vasile este pasionată de actorie și a jucat în multe pelicule. Cel mai recent rol l-a avut în filmul de comedie 'Ramon'. A devenit mamă și nu îi face plăcere să spună că a participat la Big Brother.

Nadira a prezentat și ea rubrica Meteo de la Prima TV, după care s-a retras din televiziune. Adrian a cochetat cu muzica, dar a dispărut de pe micile ecrane. Florin Staicu s-a căsătorit, are doi copii și și-a păstrat pasiunile pentru sporturile de iarnă. Izabela lucra la un moment dat la Poliția de Frontieră din Satu Mare.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton