Cum arată rochia purtată de Kate Middleton la repetițiile pentru încoronarea Regelui Charles. Ținuta de 439 de dolari s-a epuizat deja

 Oana Pantazi
.

Rochia purtată de Kate Middleton la repetițiile pentru încoronarea Regelui Charles al III-lea a devenit virală în mediul online la scurt timp după ce Prințesa de Wales s-a afișat cu ea. Trendsetter și adevărat fashion influencer, se poate spune că soția Prințului William dă moda în Marea Britanie. Kate are gust la îmbrăcat și nu ezită să poarte chiar haine din magazinele mass-market sau să recicleze.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Mult așteptata ceremonie de încoronare a Regelui Charles și a Reginei consoarte Camilla, va avea loc pe 6 mai, iar pregătirile pentru acest eveniment istoric au început deja – ieri Kate Middleton a făcut furori la repetițiile pentru încoronare, unde a purtat o superbă rochie alb-negru de la un brand de lux faimos în marea Britanie, dar accesibil în privința prețurilor. Iată cum s-a îmbrăcat Prințesa de Wales pentru acest eveniment!

Coronation RehearsalsCoronation Rehearsals

Cum arată rochia purtată de Kate Middleton la repetițiile pentru încoronarea Regelui Charles al III-lea

Kate Middleton a devenit deja faimoasă pentru reciclarea hainelor, dar și pentru faptul că nu ezită să poarte ținute din magazine mass-market, inclusiv la evenimentele oficiale. Iată însă că la repetițiile pentru încoronarea Regelui Charles aceasta a ales să poarte o rochie simplă, dar foarte frumoasă, cu un imprimeu floral delicat, alb-negru, iar imaginea s-a viralizat imediat.

Citește și: Adio, protocol regal! Kate Middleton a făcut furori cu pantofi cu sclipici și tocuri înalte

Citește și: Kate Middleton, super șic într-o altă ținută „reciclată'. Ducesa de Cambridge poartă rochiile de mai multe ori

Citește și: Kate Middleton a strălucit la premiile BAFTA într-o rochie de acum… 7 ani!

Citește și: După trei nașteri, Kate Middleton, neschimbată într-o rochie pe care a mai purtat-o acum 6 ani!

Creația brandului de lux LK Bennett costă 439 de dolari, iar stocul este deja epuizat pe site-ul dedicat, la fel cum se întâmplă, de altfel, în cazul tuturor ținutelor pe care le poartă Kate Middleton. Nu este un secret pentru nimeni că soția Prințului William este fan Zara și obișnuiește să se îmbrace de la magazine mass-market. Ba mai mult, reușește să combine perfect haine ieftine cu bijuterii scumpe și nu o dată a purtat hainele la mai multe evenimente.

Kate Middleton, Regina ținutelor ieftine!

Faimoasă pentru stilul său vestimentar clasic, dar și pentru faptul că alege să poarte ținute accesibile oricărei femei, Kate impresionează de fiecare dată prin stilul său vestimentar. Chiar dacă la evenimentele formale Kate Middleton poartă rochii de brand, în particular Ducesa de Cambridge nu diferă cu nimic de femeile obișnuite în privința ținutei, iar acest lucru i-a adus un capital de simpatie uriaș.

În timpul pandemiei, soția Prințului William, și-a diminuat aparițiile publice, dar a ținut legătura cu fanii, care au avut astfel ocazia să o vadă în altă ipostază. Aceștia au fost încântați să descopere că Ducesa de Cambridge, aflată în intimitatea căminului său, purta o rochie verde înflorată… de la Zara. Chiar dacă rochia a costat inițial 70$ – un preț decent, de altfel -, ulterior a fost redusă pe site-ul brandului la doar 13$.

Drept dovadă că Ducesa de Cambridge nu-și alege hainele în funcție de preț stă faptul că, în 2019, la Wimbledon, Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi de 56 de lire, și tot acum doi ani s-a afișat pentru a treia oară într-o rochie de doar 65 de lire, iar în perioada în care a fost însărcinată a refolosit rochiile de la prima sarcină. Cei mici au fost crescuți în același stil, nu o dată fanii familiei regale remarcând la Charlotte și la Louis haine purtate și de George, cel mai mare dintre copiii Ducilor de Cambridge.

Foto Profimedia, Hepta, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton