Cum arăta Raluca Turcan înainte de operațiile estetice. În urmă cu 19 ani era cu totul alt om!

 Dumba Gabriela
.

Raluca Turcan a intrat în politică în anul 2000, ca membru PNL, când avea 24 de ani. Dacă astăzi este în pas cu moda și a bifat câteva operații estetice, care i-au modificat trăsăturile, în urmă cu 19 ani, era cu totul alt om.

Raluca TurcanRaluca Turcan

În timp ce era consiliera președintelui PNL Theodor Stolojan, Raluca Turcan era o fată simplă, care purta bentițe pe cap și nu avea o coafură specială. Își purta părul lung, era șatenă și aprecia sprâncenele foarte subțiri. Vestimentar, nu ieșea cu nimic în evidență și purta haine banale, ba chiar nepotrivite pentru vârsta ei, de doar 24 de ani.

Însă, odată cu ascensiunea politică i s-a dezvoltat și simțul estetic și a ajuns una dintre cele mai elegante femei din politica românească

La un moment dat chiar a defilat pe scenă, în anul 2010, la Bucharest Fashion Week, prezentând o rochie de seară din colecţia Galinei Pânzaru, potrivit playtech.ro.

Specialiștii susțin că Raluca Turcan și-a făcut lifting de sprâncene cu fire de suspensie și și-a îndepărtat cearcănele. Pentru acest lucru, fie s-a injectat, fie și-a făcut o blefaroplastie inferioară. Și-a făcut și conturul buzelor, iar șanțurile nazolabiale au dispărut datorită injecțiilor cu botox.

În urmă cu mai mulți ani, când a fost întrebată despre un posibil implant mamar, a spus surâzând: „Aș vrea eu silicoane'.

Acum, Raluca Turcan este vicepremier al României în Guvernul condus de Ludovic Orban.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton