Cum arată Raluca Podea nemachiată. Fosta iubită a lui Florin Pastramă a avut curaj să apară așa în direct la TV

 Pirvu Cristina
.

Raluca Podea a apărut la TV nemachiată. Totul s-a întâmplat la puțin timp după ce a fost eliminată de la Masterchef, emisiunea culinară de la Pro TV. Fosta concurentă și-a dat make-up jos rapid, spunând că e tare mândră de felul în care arată la 32 de ani. 

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, Raluca Podea s-a așezat pe canapea și în fața echipei de producție, dar și a telespectatorilor emisiunii ea a acceptat provocarea și a fost de acord să se demachieze. Aceasta a folosit dischete demachiante și o soluție micelară și imediat a rămas fără make-up.

Fosta concurentă de la Masterchef s-a șters inițial doar pe o parte a feței, pentru ca toată lumea să vadă că nu face exces, că se machiază pentru a-și evidenția trăsăturile. Cătălin Măruță a reacționat: „Ia uite! Tu ai și pistrui? De ce îi ascunzi?”

Raluca Podea a dezvăluit că nu are operații estetice la față, ci mai multe intervenții: „Am buzele mărite, da, cu acid hialuronic, mi-am făcut și contouring și pomeții”

Ea a mai adăugat că este mulțumită de felul în care arată, mai ales că a apelat și la ajutorul medicului estetician.

Raluca Podea 1Raluca Podea 1

Raluca Podea și Brigitte Pastramă, replici tăioase la Masterchef: „Am alergie când o aud cum vorbește'

Invitați în platoul de la Masterchef, Brigitte Pastramă și Florin Pastramă i-au pus la treabă pe concurenți, au vrut să guste cele mai alese preparate. În emisiune, fosta iubită a afaceristului a refuzat să le gătească celor doi, ba chiar revalele au avut replici tăioase una la adresa celeilalte.

„Bine v-am găsit! Sunt atât de fericită că astăzi ne aflăm aici și avem onoarea ca să gătiți pentru noi și pentru invitații noștri. În momentul în care am auzit că voi veți găti pentru noi, ne-am simțit fericiți. Chiar vrem să vedem cât de inventivi sunteți. Eu sunt cu peștele, el este cu vita', a spus Brigitte Pastramă.

Raluca a spus că le va pune otravă în mâncare celor doi. „Verde de Paris îți pun, direct. Le pun otravă în mâncare. Ah, ce ipocrită poți să fii!', comentat fosta iubită a lui Florin Pastramă.

Foto: Captură Pro TV,  Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton