Îți mai amintești de Radu Almășan, solistul trupei Bosquito? Cum arată la 40 de ani

 Oana Pantazi
.

Radu Almășan, solistul trupei Bosquito, făcea furori în anii 2000 cu piesele sale și avea un fan club fabulos, format în mare parte din domnișoare. În ultimii ani artistul nu a mai fost însă la fel de prezent în lumina reflectoarelor. Iată cum arată Radu Almășan la 40 de ani!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Radu Almășan, solistul trupei Bosquito nu s-a lăsat de muzică, doar că nu mai este chiar în lumina reflectoarelor, ca pe vremea când făcea furori cu trupa, acum mai bine de 20 de ani. Recent, artistul și-a surprins însă fanii cu o apariție inedită, însă puțini au fost cei care l-au recunoscut imediat…

Radu-Almasan-Bosquito-7Radu-Almasan-Bosquito-7

Radu Almășan a cântat cu Bosquito la Te cunosc de undeva!

Chiar dacă nu mai este prezent la posturile TV și la radio ca pe vremuri, Radu Almășan continuă să cânte cu Bosquito și se bucură în continuare de mult succes. Se pare că decizia luată de artist, în urmă cu câțiva ani, de a nu mai apărea cu nicio piesă nouă pe posturile de radio sau TVa fost una inspirată: în 2017, Bosquito a avut peste o sută de concerte în ţară, cu plătitori de bilet.

Iată însă că, în weekendul trecut artistul le-a făcut o surpriză nesperată fanilor săi – Radu Almășan a cântat alături de Bosquito la Te cunosc de undeva!, în aceeași ediție în care Emilia Popescu l-a interpretat chiar pe el. Momentul a fost unul extrem de savuros pentru public și emoționant pentru actriță și pentru artist, fiindcă nu e ușor să performezi când ești privit chiar de către cel pe care îl imiți.

Citește și: Cum se comportă Andi Moisescu ca tată, cu fiii lui adolescenți: „Știu exact ce li se pare nedrept”. Cum se înțeleg cei doi frați / EXCLUSIV

Citește și: Victor Socaciu, internat în stare gravă cu COVID-19. Plămânii i-au fost afectați

Citește și: Motivul pentru care Meghan Markle nu va participa la înmormântarea Prințului Philip

Citește și: Cine sunt cei 30 de invitați care vin la înmormântarea Prințului Philip. Regina Elisabeta decide lista

Citește și: Cum e relația dintre Andreea Bălan și George Burcea la 1 an după începerea divorțului: „L-am iertat'

Până a început să cânte însă, Radu nu a fost atât de ușor de recunoscut – pletele, la care nu a renunțat niciodată, erau la locul lor, însă artistul a pus niște kilograme și, mai mult, și-a lăsat barbă… Dar a rămas la fel de carismatic.

„Când a apărut Emilia am avut un şoc!', a povestit Radu Almăşan, care a rămas pe canapeaua Te cunosc de undeva pentru a urmări momentul Emiliei.

„Am uitat cu desăvârşire că am purtat un sacou alb…o cravată roşie… Va trebui să am o discuţie cu stilistul meu de atunci, cel mai probabil maică-mea!', a comentat el, amuzat.

Artistul nu e preocupat de aspectul fizic

Pe vremuri, Radu Almășan de la Bosquito stătea ore în șir doar pentru a da autografe și, cu siguranță, nu era adolescentă să nu aibă un poster cu simpaticul solist. Pe atunci, trupul său bine lucrat atrăgea imediat atenția, însă de la o vreme artistul s-a mai rotunjit puțin. În urmă cu ceva timp, Radu Almășan a mărturisit însă că nu mai este extrem de preocupat de aspectul său fizic, ci doar de muzică.

„Dacă te cheamă Lady Gaga, contează aspectul fizic; dacă te cheamă Adele, nu contează. Sunt abordări diferite și pot funcționa ambele. Cred că trebuie să te simți bine în pielea ta, pentru că atunci poți să transmiți arta ta. Până la urmă, dacă ești artist veritabil, îți pui arta pe primul loc, nu pe tine. Trebuie să fii ca profetul Mohamed, care le-a interzis discipolilor să-i picteze sau să-i înfățișeze vreodată chipul pentru a nu distrage nimănui atenția de la lucrul cu adevărat important: Dumnezeu.

Toți ne uităm la Capela Sixtină, dar nu știm cum arată Michelangelo, nici cum arată Van Gogh, cu urechea taiată. Consider că importanța sporită a look-ului artistului este apanajul culturii pop a secolului al XX-lea și e o decizie personală dacă vrei să fii înscris acestui curent. Noi, artiștii, ne jucăm cu armoniile Universului și din joacă cream o expresie nouă ce poate să influențeze viața a mii de oameni. Asta ne face pe noi deosebiți. Altfel, fără arta mea, cel puțin eu, Radu Almășan, sunt un tip ca oricare altul’, mărturisea Radu Almășan.

Pregătit de însurătoare, la 8 ani de la divorț

În urmă cu 8 ani, Radu Almășan divorța de Delia, femeia care i-a fost alături încă din liceu și iată că, 8 ani mai târziu, artistul a trecut peste temeri și regrete și este din nou pregătit să facă pasul cel mare, după un divorț neașteptat.

„Sunt un om norocos. A fost atât de rapid (divorțul n.r.) încât nu am apucat să-mi dau seama. Nu știu dacă Delia va rămâne în inima mea. Dacă voi rămâne sihastru, vă voi anunța. Nu cred în regrete', mărturisea artistul la vremea respectivă.

La finele anului trecut, solistul de la Bosquito și-a cerut iubita, pe Mădălina Ștefania, de soție. Radu i-a oferit viitoarei sale soții și inelul de logodnă, așadar cei doi ar putea face în orice moment pasul cel mare.

Foto: Facebook, Antena 1

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton