Cum arăta Oana Zăvoranu în copilărie: "Îmi amintesc că eram foarte năzdrăvană"

 Dumba Gabriela
.

Oana Zăvoranu a vorbit mereu cu bucurie despre copilăria sa, menționând că s-a simțit mereu iubită și protejată de tatăl ei. Diva recunoaște că era un copil năzdrăvan și, cunoscând-o acum, nici că o putem contrazice. În timp, Oana Zăvoranu și-a schimbat unele trăsături fizice prin operații și intervenții estetice, dar a rămas, totuși, la 49 de ani în topul celor mai frumoase vedete din România.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Au trecut mai bine de 20 de ani de la prima apariție a Oanei Zăvoranu în showbiz. De-a lungul timpului, vedeta a surprins publicul cu fiecare apariție a sa și celebre sunt scandalurile în care a fost implicată de-a lungul anilor. A debutat în televiziune în emisiunea „Vară pentru 2', apoi s-a lansat în actorie.

Are-sau-nu-Oana-Zavoranu-operatii-la-fataAre-sau-nu-Oana-Zavoranu-operatii-la-fata

Cum arăta Oana Zăvoranu în copilărie

Toată lumea știe cum arată Oana Zăvoranu acum, dar rare sunt imaginile cu ea copil.

„Îmi amintesc că eram foarte năzdrăvană. Plecam curată de acasă, îmbrăcată frumos şi ajungeam jupuită şi julită.

Aşteptam maşina de gunoi să vină pe stradă şi cum ajungea în dreptul meu, mă căţăram pe ea şi nu-ţi poţi imagina cum ieşeam de acolo şi cum miroseam. Mama nu înţelegea ce se întâmplă.

Îmi zicea mereu că trebuie să arăt ca o prinţesă şi eu arăt ca un porc.

Bineînţeles că după scandal stăteam liniştită cam trei zile, până trecea din nou maşina de gunoi pe strada noastră. Nu ştiu de ce mă distra pe mine asta, dar mă distra copios.', a declarat Oana într-un interviu mai vechi.

În trecut, Oana Zăvoranu și-a emoționat toți fanii de pe rețelele de socializare după ce a publicat pe pagina sa de Instagram o serie de imagini alături de tatăl său, cel care i-a fost mereu alături, care a susținut-o și care până în ultima clipă de viață a iubit-o necondiționat.

'Ești iubire mea. Exist datorită tie și sunt cine sunt pentru că tu ești tatăl meu și semăn cu tine. Tati meu frumos', a scris Oana Zăvoranu în dreptul imaginilor.

Citește și: Cu ce se ocupă părinții lui Florin Ristei:'Când am auzit…'

Citește și: Cum arată fetele Danei Budeanu.Gemenele Maria și Dana au 17 ani

Citește și: Cum a trecut Andreea Bălan peste desparțirea de George Burcea: „Mi-am făcut un grup suport, din 4 oameni'

Citește și: JO şi Juno, despre cel mai ciudat loc în care au făcut dragoste: „De ce să nu recunosc?'

Oana Zăvoranu, despre trauma suferită în copilărie

Într-un interviu acordat Libertatea, anul trecut Oana Zăvoranu a spus lucruri neștiute de nimeni. Bruneta a afirmat că în copilărie a fost campioană la juniori, la schi, dar din păcate părinții nu au lăsat-o să facă performanță. Ar fi însemnat să nu se țină ca lumea de școală, iar cu asta nu au fost de acord.

Vedeta a rămas atât de marcată de moment, încât spune că niciodată nu a mai pus schiurile în picioare.

„Am fost campioană la juniori, la schi. Am fost până la vârsta de 7 ani, când au trebuit părinții mei să decidă clar dacă mă îndrept spre un sport de performanță.

Ceea ce ar fi însemnat să renunț la școală, sau nu. Pentru că la noi schiul nu exista aproape deloc la vremea respectivă.

A trebuit, cu durere în suflet, să renunț. De supărare nu am mai pus niciodată schiuri în picioare. (…) Eram pe pârtie de la 8 dimineața până seara, când se deschideau nocturnele. Da, am un regret.

Cine știe ce campioană aș fi ajuns?! Deși viața a fost ok și nu pot spune că, nefăcând schi, am nimerit rău. A rămas totuși acolo un „dar dacă…', a spus, aceasta, cu sufletul greu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton