Cum arată Oana Radu în lenjerie intimă, după ce a slăbit 65 de kilograme

 Lupescu Anca
.

Oana Radu e mândră că a slăbit 65 de kilograme și a ajuns la forma pe care o visa de mult. A muncit mult pentru a avea corpul pe care îl are acum, așa că nu ratează nicio ocazie de a și-l etala pe internet cu mândrie. Celebra cântăreață s-a fotografiat într-un sutien negru provocator și într-o pereche de ciorapi negri care îi evidențiază talia.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Oana Radu devenea cunoscută în 2012, odată cu apariția pe scena show-ului Vocea României. Cântăreața a interpretat o piesă celebră de-a lui Adele și a făcut senzație.

După ce a devenit cunoscută datorită acestei apariții, Oana a reușit să slăbească spectaculos, aproape 60 de kilograme. Vedeta a declarat că a avut 121 de kilograme și a reușit să ajungă la aproximativ 62 de kilograme.

„Am slăbit relativ rapid, clar nesănătos, dar Dumnezeu m-a ajutat și analizele mele arată foarte bine, cel puțin momentan. Am ales Dieta Dukan, fiindcă tot auzisem că da rezultate rapide, și fiindcă toate celelalte 46465 de diete pe care le ținusem eșuaseră, sau, poate eu eșuam’, spunea, în acea vreme, Oana Radu.

146663207480027986715643801635242304082640n146663207480027986715643801635242304082640n

Cântăreața a dus o luptă cruntă cu kilogramele în ultima vreme, reușind să slăbească peste 30 de kilograme, în mai puțin de 3 luni.

Am slăbit de două ori, pentru mine toată treaba asta cu greutatea a rămas un complex și va mai rămâne până în momentul în care mă voi stabiliza la o anumită greutate. Acum am 70 de kilograme, dar în urmă cu trei luni aveam 104 kilograme‘, spune Oana Radu.

Acum, se mândrește să spună că a slăbit 65 de kilograme. Are o talie de viespe și trăsăturile sale se pot vedea mai bine.

Cum a ajuns să se îngrașe Oana Radu

Cântăreața a recunoscut că de fiecare dată când se simțea prost începea să mănânce din ce în ce mai mult și nimic altceva din ceea ce era în jurul ei nu o făcea deloc fericită decât mâncarea.

‘Nu că-mi găsesc scuze, dar patru ani de zile n-am făcut decât să-mi plâng mie de milă despre felul în care mă simt. (…) Singurul lucru care mă mai ajuta era mâncarea, nimic nu mă mai făcea fericită, nici muzica, absolut nimic. De asta nu m-ați mai văzut nicăieri, pentru că mă îngrășasem la loc’, a spus Oana Radu.

Cu dietă și mult sport, concurentă Bravo, ai stil! a ajuns să cântărească acum 57 de kilograme, greutate la care doar visa în urmă cu câțiva ani.

‘Aceasta este talia mea. Talia mea. Fundul, nu am ce să-i fac, e mare, așa a fost mereu. Și așa arăt eu în prezent. Sunt în trening, vă dați seama că nu îmi accentuează atât de tare silueta. Am în continuare 57 de kilograme, bine, cred că în vacanță am mai slăbit, acum cred că am mai puțin’, a zis artista pe contul de Instagram.

Citește și: Pepe și Raluca au gânduri de împăcare?Unde au fost surprinși împreună

Citește și: Pepe recunoaște că a fost gelos pe Raluca, dar e pregătit să meargă mai departe:'M-am resemnat'

Citește și: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au fost surprinși împreună în Dubai. Ce spune fostul soț al Claudiei Pătrășcanu:’Sunt un bărbat liber și asumat’

În procesul de slăbire, cântăreața a mers la sală și a efectuat o serie de exerciții speciale, recomandate de un antrenor și a ținut o dietă pe care o pune la dispoziția doritorilor contracost, pe blogul său:

„M-am gândit așa: dacă eu trăiesc și respir, văd și pot face atâtea lucruri, sunt înzestrată cu un talent de la Dumnezeu, nu pot să mă abțin de la mâncare? Chiar atât de slabă sunt? Chiar nu pot să fac asta pentru mine? Ba da, pot să o fac!', spunea Oana Radu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton