Cum arăta Oana Moșneagu în copilărie. Iubita lui Vlad Gherman a postat o poză de când avea 6 ani

 Calin Maria Bianca
.

Cum arăta Oana Moșneagu în copilărie. Iubita lui Vlad Gherman a postat o poză de când avea 6 ani, cu care și-a surprins fanii din mediul online. Cu toții o știm că este foarte activă pe rețelele de socializare, însă cu toate astea, rar a făcut dezvăluiri despre familia ei sau a publicat poze din copilărie. De 1 Decembrie, actrița a decis nu îmbrace portul național, ci să pună o poză de când era o copilă și se mândrea că s-a născut în România.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Oana Moșneagu și Vlad Gherman trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Zilnic postează diferite poze sau momente cu ei doi, astfel că fanii s-au obișnuit să fie la curent cu viața ei. Azi însă, i-au luat prin surprindere postarea actriței. Nu era un selfie, nici o poză cu actorul și nici ceva legat de carieră. Era chiar o serie de fotografii cu ea din copilărie. Una era încă de când avea 6 ani și purta costum popular.

317836722_582037597261865_7638151559593744427_n317836722_582037597261865_7638151559593744427_n

Ca o adevărată 'țărăncuță', așa cum chiar ea s-a intitulat, Oana Moșneagu, a lăsat altora mesajele spumoase despre România. Și a lăsat fotografia să vorbească de la sine. Încă de mică purta cu drag portul românesc și se mândrea când mama ei o 'gătea' astfel. Ei bine, pe lângă ținuta de sărbătoare, fanii au fost atenție la fiecare detaliu, chiar și la cel mai mic.

Citește și: Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au mutat împreună:”Un pas important pentru relația noastră”

Citește și: Ce părere are Oana Moșneagu despre relația dintre Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu:„Se întâlnesc foarte mult la filmări…'

Citește și: Andreea Antonescu a pozat goală.Cum arată artista, însărcinată în al treilea trimestru

Citește și: Nicolae Pitiș a murit, la 83 de ani.Interpretul de muzică populară a primit titulatura de „tezaur uman viu, din partea UNESCO

Cum arăta Oana Moșneagu în copilărie

Nu de puține ori, toți cei care o văd și o admiră pe scenă, cât și internauții, s-au întrebat cum arăta Oana Moșneagu în copilărie. Actrița a ezitat să posteze astfel de fotografii cu ea, considerându-le nerelevante. Totuși, astăzi s-a decis să le facă pe plan celor ce o iubesc și îndrăgesc. Imediat cum a postat poza de când avea 6 ani, toți urmăritorii au început să studieze atent fiecare schimbare.

'Profit de această zi ca să mă postez pe mine la 6 ani și să fur startul postărilor de genul care vor năvăli pe instagram în această lună, printre postările cu brazi, globuri, cadouri și sarmale. Sunt în ie, deci corespunde. ', a scris Oana Moșneagu pe pagina ei de Instagram.

Oana Moșneagu, la fel de frumoasă ca în copilărie

Concluzia?! Oana Moșneagu este neschimbată. Încă de mică, actrița se bucura de trăsături unice și frumoase. A crescut cu ele și a știut cum să și le scoată în evidență. Deși nu mai are 6 ani, ci chiar de 5 ori mai mult, fața îi este la fel de netedă, privirea la fel de frumoasă și zâmbetul incomparabil, totul fără operații estetice. Fanii au fost uimiți să vadă o schimbare atât de mică și o asemănare atât de mare, astfel că secțiunea comentariilor a fost luată cu asalt de complimente.

Cum a reacționat Vlad Gherman când a văzut poza cu Oana Moșneagu din copilărie

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Oana Moșneagu și Vlad Gherman sunt mereu puși pe glume și cu hazul la ei. Se distrează de minune împreună și formează unul dintre cele mai frumoase cupluri. Ei bine însă, nici azi Vlad Gherman nu a putut să nu facă o glumă la adresa iubitei sale. Imediat cum a postat fotografia, iubitul ei a avut o reacție ce a stârnit amuzamentul tuturor.

„E 1 decembrie, nu 1 iunie.', a fost comentariul amuzant al lui Vlad Gherman.

Ce mesaj a scris Oana Moșneagu de 1 decembrie

Bineînțeles, alături de poza de când avea doar 6 anișori și era îmbrăcată în ie, Oana Moșneagu a scris și un mic mesaje cu ocazia acestei zile. Frumoasa actriță se declară și acum mândră că este româncă și că s-a născut în România. Totuși, își dorește ca țara noastră să evolueze în bine și cât de mult poate, toate astea doar cu ajutorul nostru, al românilor.

'La mulți ani, România! Să fie mai domni cu tine anii ce vin, să nu te mai lase goală și nepregătită pentru viață. La mulți ani, români, să ni-i facem buni, oriunde am fi.', a continuat Oana Moșneagu, la aceeași postare.

Sursă foto: Instagram / Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton