Cum arată noua iubită a lui Al Pacino, în vârstă de 28 de ani: „Vârsta nu a contat pentru mine”

 Martin Lorena
.

Cum arată noua iubită a lui Al Pacino, în vârstă de 28 de ani. Al Pacino este unul dintre cei mai cunoscuți actori din toate timpurile. Acesta nu doar că a construit o carieră impresionantă, ci a fost un mare cuceritor. Recent, el a fost surprins alături de cea mai nouă iubită a sa. Bruneta are 28 de ani și s-a iubit cu Mick Jagger.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cum arată noua iubită a lui Al Pacino, în vârstă de 28 de ani. Al Pacino este unul dintre actorii legendari ai tuturor timpurilor! Acesta are o carieră de invidiat, dar și o viață sentimentală extrem de tumultoasă, chiar și la 81 de ani. Recent, el a fost surprins în compania unei tinere brunete extrem de interesante, în vârstă de doar 28 de ani. Se pare că aceasta a mai avut relații cu bărbați mai în vârstă decât ea, ultima dintre ele fiind cu interpretul Mick Jagger, în vârstă de 60 de ani.

Iubita-Al-Pacino-1Iubita-Al-Pacino-1

Tânăra cu care a fost surprins se numește Noor Alfallah și lucrează ca producător TV. Iată mai multe detalii cu privire la întâlnirea lor!

Citește și: Cum se simte Simona Gherghe după ce a fost infectată cu COVID-19:'Treaba asta m-a cam dat peste cap…'

Citește și: Cum se înțeleg Simona Gherghe și soțul ei, în privința copiilor:„De aici sunt mai toate motivele noastre de ceartă’/ EXCLUSIV

Citește și: Cu ce probleme se confruntă Laura Cosoi, în șaptea lună de sarcină:„Am avut o perioadă grea’

Citește și: Ce s-a întâmplat la procesul Elenei Udrea, în Bulgaria.Cum a primit sentința

Cum arată noua iubită a lui Al Pacino, în vârstă de 28 de ani

Cum arată noua iubită a lui Al Pacino, în vârstă de 28 de ani. Al Pacino a fost surprins zilele trecute în compania unei tinere extrem de interesante. Este vorba despre Noor Alfallah, o producătoare TV, care a mai avut relații sentimentale cu bărbați mult mai în vârstă decât ea. Ultima oară, ea a fost văzută cu interpretul Mick Jagger, în vârstă de 60 de ani.

Cei doi au luat masa la restaurantul Venice Beach din California, iar apoi au plecat împreună cu aceeași mașină. Potrivit Daily Mail, aceasta este prima apariție publică pe care legendarul actor o are în compania unei femei, după despărțirea de Meital Dohan în 2020. În ultima sa relație de dragoste, Al Pacino a pus stop, din cauza diferenței de vârstă de 40 de ani.

Noor Alfallah: „Vârsta nu a contat pentru mine'

Dacă fosta relație a actorului s-a încheiat din cauza diferenței de vârstă, între Noor și Mick Jagger nu a fost vorba de așa ceva. Cei doi au petrecut 3 ani împreună, iar pentru brunetă a fost prima relație serioasă.

„Vârsta nu a contat pentru mine. Inima nu știe ce vede, știe doar ce simte. A fost prima mea relație serioasă, a fost o perioadă fericită pentru mine', a declarat bruneta.

În ceea ce îl privește pe celebrul interpret, Noor Alfallah afirmă că este într-o formă excelentă.

„El este într-o formă mult mai bună decât mine. Chiar respect faptul că este atât de disciplinat', a mai spus ea.

Sursă foto: Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton