Cum arată noua casă a Claudiei Pătrășcanu: "Abia așteptăm să ne mutăm"

 Dumitrache Laura
.

Cum arată noua casă a Claudiei Pătrășcanu. Viața artistei s-a schimbat radical după divorțul de Gabi Bădălău. În 2019, Claudia Pătrășcanu a decis să se despartă de tatăl celor doi băieți ai să și s-a mutat în Constanța, la mama ei. Anii au trecut, iar Claudia a reușit să își cumpere casa mult visată, iar acum le-a prezentat-o fanilor din mediul online. Cântăreața și copiii ei mai au puțin de așteptat până se vor muta în noul imobil.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Claudia Pătrășcanu a reușit să își cumpere visurilor. Vedeta se pregătește să se mute în noua locuință și abia așteaptă să își ducă cei doi băieți în noua casă. Recent, Claudia a postat pe rețelele de socializare câteva imagini cu imobilul și susține că în primăvara anului 2023 se va muta împreună cu Gabriel și Nicholas.

claudiaclaudia

Artista este foarte fericită și entuziasmată că în sfârșit, se va muta în casa mult dorită. Claudia Pătrășcanu și-a dorit de mult timp o casă mare pentru ea și cei doi băieți, iar în curând se vor muta în ea. Cântăreața a mers astăzi la noua locuință și le-a arătat urmăritorilor din mediul online câteva imagini cu interiorul casei.

Citește și: Ce a făcut Claudia Pătrășcanu după ce a divoțat oficial de Gabi Bădălău:”Căsnicia nu s-a rupt din vina mea…”

Citește și:Claudia Pătrășcanu îl atacă dur pe Gabi Bădălău, după divorț:„Cum să vrea să fie domiciliul copiilor la el? Nu are timp de ei, merge în cluburi'

Citește și:De ce s-au despărțit Mario Fresh și Alexia Eram pentru două luni:”Mă iubește mai mult decât ar trebui să mă iubească”

Citește și:Tatăl Simonei Halep, prima reacție în scandalul de dopaj:”Simona e curată, curată. Trebuie să luptăm”

Cum arată noua casă a Claudiei Pătrășcanu

Claudia Pătrășcanu a divorțat de Gabi Bădălău, după mai bine de trei ani în care au umblat pe holurile tribunalului. Viața artistei s-a schimbat în 2019, când a decis să se despartă de tatăl copiilor ei. Claudia și-a luat cei doi băieți și a mers la mama ei, în Constanța. Ei bine, după mai bine de trei ani, artista se va muta în casa mult visată. Recent, Claudia Pătrășcanu le-a arătat fanilor de pe Instagram noua sa locuință.

A trecut doar un an și jumătate de când a anunțat că și-a cumpărat casă nouă, iar acum, Claudia și cei doi băieți ai săi mai ai puțin de așteptat. Am venit la casa cea nouă, unde abia așteptăm, atât eu cât și copiii, să ne mutăm. Preconizăm că prin primăvară (…) A ajuns și mobila. Abia aștept! Abia aștept!', le-a spus Claudia Pătrășcanu urmăritorilor ei, pe InstaStories.

Claudia Pătrășcanu: ” După ce ne vom muta, voi încerca să-i „dezlipesc” pe băieți de mine”

Claudia Pătrășcanu a mers să filmeze și în interiorul casei și le-a prezentat fanilor săi fiecare cameră a locuinței. Vedeta le-a arătat care va fi camera băieților, dar și ce are în plan în momentul în care se vor muta. Claudia plănuiește să îi învețe pe Gabriel și Nicholas să devină independenți, așa că le-a construit propria baie.

Chiar dacă mai este de muncă, îndrăgita artistă s-a arătat entuziasmată și încântată de rezultatele de până acum. Pentru designul interior, fosta soție a lui Gabi Bădălău a cerut ajutorul specialiștilor în domeniu. „Vezi cum da Dumnezeu lumină?…in momentul în care ne vom muta în casă nouă, voi incerca sa-i „dezlipesc” de mine”, a spus Claudia în timp ce le arăta fanilor camera copiilor săi.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au divorțat

În urmă cu două săptămâni s-a pronunțat divorțul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. Cei doi nu mai figurează în acte drept soț și soție, după ce procesul de divorț a fost pronunțat. Claudia și Gabi s-au despărțit în 2019, după ce artista a decis să se separe de tatăl copiilor ei. De-a lungul anilor, cei doi și-au adus acuzații reciproce și au avut de rezolvat mai multe probleme în instanță.

„În sfârșit, după trei ani de zile, am reușit și am divorțat de comun acord, urmând a fi în pronunțare și a se redacta hotărârea judecătorească. Am hotărât ca grija pentru copii să fie comună și Claudia să revină la numele anterior. ', a declarat Gabi Badalau la scurt timp dupa pronuntarea divortului.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton