O mai ții minte pe Nicoleta Luciu? Cum arată acum, la 40 de ani: și-a schimbat look-ul

 Oana Pantazi
.

Nicoleta Luciu a fost dintotdeauna un sex simbol și, chiar dacă a dispărut din atenția publicului, a continuat să aibă grijă de imaginea ei. Iată ce schimbare neașteptată de look și-a făcut vedeta!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Chiar dacă Nicoleta Luciu s-a retras de niște ani buni din lumea televiziunii, vedta continuă să facă furori pe Instagram, loc unde are aproape 100.000 de urmăritori. Deși are patru copii și a avut o sarcină cu tripleți, vedeta arată incredibil de bine la cei 40 de ani ai ei. De altfel, Nicoleta are în continuare mare grijă de aspectul ei fizic, iar asta se vede.

Recent, Nicoleta Luciu a postat o fotografie care i-a uimit pe fanii săi. Iar asta deoarece vedeta a reunțat atât la culoarea de păr care a consacrat-o, cât și la stilul de a-și aranja părul.

Nicoleta-Luciu-schimbare-look1Nicoleta-Luciu-schimbare-look1

Nicoleta Luciu, un look total nou

De când s-a mutat la Târgu Mureș alături de soțul ei, Zsolt Cszergo, și cei patru copii ai lor, Nicoleta Luciu s-a dedicat aproape în exclusivitate familiei. Aparițiile sale la TV, în calitate de prezentatoare, au fost sporadice, însă memorabile. Nu puțini își aduc aminte de apriția răvășitoare a brunetei, din 2013, de la Românii au talent, unde rochia ei fără spate le-a tăiat respirația tuturor.

De-a lungul anilor însă, Nicoleta, una dintre cel emai sexy românce care au pozat în Playboy, a cunoscut mai multe fluctuații de greutate, în special în timpul sarcinilor. Cu toate acestea, bruneta nu s-a lăsat până nu a atins din nou greutatea optimă.

Recent, Nicoleta Luciu și-a surprins însă fanii de pe Instagram cu o schimbare de look total neașteptată. Vedeta a postat o fotografie în care părul ei negru s-a transformat într-un șaten de culoarea mierii, nuantă adoptată și de către Kare Middleton. Specialiștii recomanda ca, după o anumită vârstă, femeile să renunțe la părul negru, deoarece această culoare asprește și îmbătrânește după 40 de ani. Mai mult, Nicoleta a renunțat la buclele lejere, îndreptându-și părul.

Citește și: Cum arată Nicoleta Luciu la 40 de ani, nemachiată. Și-a făcut mai multe intervenții la față

Citește și: Andreea Bălan, pregătită să se mărite din nou: „Sunt tânără. De ce nu?'

Citește și: Cum arată Florin Dumitrescu după ce a slăbit 10 kg, cu supă de varză: „M-am cam tras la față”

Citește și: Mirela Vaida, mesaj cutremurător după atacul de la Acces Direct: 'Vreau să-mi apăr viața și pe a copiilor mei'

Adepta intervențiilor estetice

Chiar dacă are 40 de ani și 4 copii – Zsolt jr. (12 ani) şi tripleţii Kevin, Kim şi Karoly (9 ani) -, Nicoleta Luciu vrea să-și păstreze titulatura de sex-simbol. Drept urmare, vedeta face tot ce-i stă în putință ca să fenteze semnele inevitabile pe care trecerea timpului le lasă pe chipul ei. Chirurgia estetică nu mai este de mult un subiect tabu pentru Nicoleta Luciu. Un domeniu descoperit de ea mult mai târziu decât alte colege din showbiz, dar care i-a marcat viața semnificativ, atât din punct de vedere negativ, cât și pozitiv.

Nicoleta Luciu vine săptămânal la București, ca să-și facă proceduri și diverse intervenții estetice, de la epilare definitivă la botox și acid hialuronic. Deși pare greu de crezut, vedeta a apelat chiar și la serviciile unui medic stomatolog pentru a-și… alungii dinții, deoarece nu era mulțumită de forma acestora!

De șapte ani, Nicoleta Luciu a spus adio mirajului Capitalei și s-a mutat la Miercurea Ciuc, împreună cu cei patru copii, acolo unde soțul ei își desfășoară majoritatea afacerilor. De atunci, vine în București doar pentru aceste proceduri estetice… Chiar și atunci însă, face naveta, adică parcurge peste 600 de kilometri într-o zi, distanța dintre București și Miercurea Ciuc, dus-întors.

Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton