Cum arată Nelu Curcă din La Bloc, la 15 ani de când s-a retras din televiziune. De ce s-a mutat la mănăstire: "Am căzut într-un păcat greu, adulterul..."

 Raiciu Adriana
.

Cum arată Nelu Curcă la 15 ani de când s-a retras din televiziune. Mihai Coadă, alias Nelu Curcă din La bloc, s-a retras din televiziune și a ales calea bisericească. La 15 ani de la ultima sa apariție publică, actorul a fost invitat la podcastul lui Cătălin Măruță, unde a vorbit despre momentul în care a decis să facă pasul cel mare. Iată declarațiile făcute de acesta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cum arată Nelu Curcă din La Bloc, la 15 ani de când s-a retras din televiziune. Actorul Mihai Coadă a făcut senzație în perioadă 2002-2007, timp de 10 sezoane, când l-a jucat pe Nelu Curcă în serialul „La Bloc”. Totuși, după ce a renunțat la televiziune, acesta s-a retras la mănăstire și a ales calea bisericească. Recent, Mihai Coadă a fost invitat la podcastul lui Cătălin Măruță, aceasta fiind și prima sa apariție publica la mai bine de 15 ani de când s-a retras din lumina reflectoarelor.

2-22-2

Printre altele, actorul Mihai Coadă a făcut o dezvăluire neașteptată. A recunoscut că s-a apropiat de Dumnezeu, după ce și-a înșelat fosta parteneră de viață.

Citește și: Actorul Mihai Coadă, care îl interpreta pe Nelu Curcă' din La Bloc, s-a retras într-o mânăstire. Ce face și cum arată acum, la 70 de ani

Citește și: Nelu Curcă din La Bloc s-a retras de 10 ani la mănăstire, dar nu s-a călugărit! Ce face și cum arată după ce a renunțat la televizune!

Citește și: „Mi-a adus acuzații unei boli psihice. Claudia Pătrășcanu o dă în judecată pe Bianca Drăgușanu, după ce și-au aruncat vorbe grele

Citește și: O mai ții minte pe Marina Dina, blonda sexy de la ‘Răi da buni? Cum arată și cu ce se ocupa acum fosta asistentă tv

Cum arată Nelu Curcă la 15 ani de când s-a retras din televiziune

Nelu Curcă, pe numele său real Mihai Coadă, s-a retras la Mănăstirea Turnu, în apropiere de locul în care s-a născut, după ce a făcut un păcat foarte grav, precum spune el. Și-a înșelat soția, alături de care avea doi copii, și a decis că este momentul să facă o schimbare majoră în viața lui.

„Am căzut într-un păcat greu, adulterul. Eu am greşit şi poate că i-am nenorocit viaţa. De multe ori cazi, dar prin spovedanie reuşeşti să treci peste ele. Am stat singur trei ani, nu ştiam ce să fac.

Voiam să mă călugăresc, îmi venea să-mi las meseria, nu mai puteam s-o practic. Veneam de la filmări noaptea târziu şi nu mai puteam să mă rog. Ca actor, ocupi spaţiu din tine cu vieţile altor personaje.

De ce s-a mutat la mănăstire

Uite, eu acum nu mai pot să scap de Nelu Curcă. Se întreabă lumea ce m-a făcut să mă retrag, că eram celebru, eram la Pro Tv, aveam bani, ce m-a făcut să las totul şi să aleg viaţa duhovnicească? Conştiinţa m-a făcut.

Dacă adorme conştiinţa, eşti un mort viu, dumnezeu vrea să-i mântuiască pe toţi, dar vrea să facă şi omul un pas.. Omul să facă un pas şi El face o mie', a mărturisit Mihai Coadă în podcastul Acasă la Măruţă.

Totodată, Mihai Coadă a mai ținut să precizeze că viața la mănăstire nu este o rupere de lume.

 „Aici e Casa Domnului, ai întâlnire cu Dumnezeu aici, este o oază duhovnicească extraordinară', a completat Nelu Curcă.

sursă foto- Captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton