Denise Rifai are un frate mai mic. Cum arată Murad: „Parcă e copilul meu”

 Martin Lorena
.

Cum arată Murad, fratele mai mic al lui Denise Rifai. Toată lumea o cunoaște pe prezentatoarea de la Kanal D, Denise Rifai. Aceasta are o carieră impresionantă în lumea presei, însă puțini sunt cei care știu detalii referitoare la familia acesteia. Recent, ea a discutat despre fratele său, Murad, pe care și l-a dorit foarte mult. Diva susține că ea i-a ales prenumele, motiv pentru care se simte foarte mândră.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Denise Rifai este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare din România. Aceasta s-a făcut remarcată inițial la Realitatea, iar mai apoi a ajuns să prezinte una dintre cele mai urmărite emisiuni de la noi din țară, „40 de întrebări cu Denise Rifai'. Vedeta de televiziune a recunoscut că vorbește foarte rar despre familia sa. Recent, ea a oferit câteva detalii cu privire la fratele său, Murad, dar și la tatăl ei.

1-Denise-Rifai-frate1-Denise-Rifai-frate

Denise Rifai vorbește foarte frumos despre fratele său, care este cu 7 ani mai mic decât ea. Prezentatoarea susține că își dorește foarte mult să aibă un copil.

Citește și: Cum a reacționat Denise Rifai când a fost oprită în trafic de un polițist:„Am greșit'

Citește și: Mihai Bendeac a cerut-o de soție pe Denise Rifai:„Facem cununia civilă la ora 12 și la ora 2 facem…'

Citește și: Petrică Mîțu Stoian va fi înmormântat lângă cea mai importantă femeie din viața lui

Citește și: Impresarul lui Petrică Mîțu Stoian, acuzații grave pentru Niculina Stoican:„S-a pensionat din cauza ei. Îl umilea' Cum se apăra artista

Cum arată Murad, fratele mai mic al lui Denise Rifai

Denise Rifai a vorbit pe scurt despre viața ei privată. Aceasta are un frate mai mic despre care nu foarte multă lume știe. Prezentatoarea TV susține că și-a dorit foarte mult ca acesta să apară în familia sa și îl consideră ca pe fiul ei.

'Mi-am dorit foarte mult un frățior. Aveam 7 ani când a apărut și mi-a plăcut că eu am putut să-i dau prenumele, ceea ce mi s-a părut o mare onoare. Mi l-am dorit foarte mult, Dumnezeu mi l-a trimis și acum e mâna mea dreaptă', a mărturisit emoționată Denise Rifai.

Aceasta a recunoscut că își dorește foarte mult să aibă un copil. Ea consideră că educația, energia și creșterea propriu-zisă a unei persoane reprezintă ceva cu totul unic.

'Parcă e copilul meu. Îmi doresc foarte mult copii. E realmente când crești tu pe cineva, când petreci mult cu cineva sau când îi dai tu din energia ta. Îl vezi și nu mai ai nevoie de cuvinte. Te înțelege, te simte și lucrurile se întâmplă', a spus Denise Rifai în cadrul emisiunii 'Invitatul de 12'.

Denise Rifai: „Le datorez foarte multe părinților mei'

Denise Rifai este absolventă a Academiei de Studii Economice, însă a cochetat toată viața cu domeniul jurnalismului. Aceasta s-a angajat inițial la un post de radio, urmând mai apoi, cariera de reporter pe domeniul economic la Realitatea TV. Vedeta a vorbit despre părinții săi, la adresa cărora are doar cuvinte de laudă.

'Tatăl meu este iordanian. Este arab, dar cetățean român de o viață. A venit în România și a studiat arhitectura, deci sunt fată de arhitect. Acum asta face în România. E un tip fain, așa, tata. Nu prea vreau să vorbesc așa prea multe despre familia mea.', a spus ea.

Aceasta își amintește că a avut parte de o educație foarte dură din partea familiei sale. În ceea ce îl privește pe tatăl său, Denise recunoaște că el i-a insuflat trăsăturile de caracter.

Le datorez foarte multe părinților mei. Am avut o educație foarte dură. De la tata cred că sunt atât de puternică. Îi respect foarte mult. Eu sunt crescută într-o familie foarte clasică și conservatoare.', a mai spus ea.

„Tata nu și-a dorit niciodată ca eu să lucrez în presă'

Se pare că această carieră pe care Denise Rifai a urmat-o nu a fost deloc susținută de tatăl său. Ea spune că aceea a fost singura dorință pe care tânăra nu a respectat-o.

La noi, la arabi este o vorbă: 'părintele este peste capul tău'. Tata nu și-a dorit niciodată ca eu să lucrez în presă. O singură dorință a avut în viață: să nu fac asta, pentru că îl supăr foarte tare', a spus ea, potrivit FANATIK.

Despre emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai'

Denise Rifai, la începutul apariției sale la Kanal D a spus câteva cuvinte cu privire la emisiunea pe care o prezintă.

'Decizia de a ma alătura echipei Kanal D a venit imediat ce am descoperit formatul emisiunii pe care o voi realiza. Am spus: „Da!' cu tot sufletul și asta pentru că eu cred foarte mult în proiectul în care voi fi implicată. Va fi un produs unic pe piața media din România. În momentul acesta, nu vă pot oferi mai multe detalii despre emisiune, dar pot să vă spun că eu voi rămâne aceeași Denise Rifai', a spus ea.

Sursă foto: Instagram și Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton