Cum arată mormântul Simonei Săndulescu, artista care s-a sinucis în Lacul Morii: "Să cânți frumos în corul de îngeri"

 Dumitrache Laura
.

Cum arată mormântul Simonei Săndulescu, artista care s-a sinucis în Lacul Morii. Artista Simona Săndulescu s-a sinucis, sâmbătă, 6 august 2022, după ce s-a aruncat în Lacul Morii din Capitală. Cu doar câteva minute înainte să-și pună capăt zilelor, cântăreața a anunțat pe rețelele de socializare că o să recurgă la un gest șocant. Marți, 9 august, Simona a fost condusă pe ultimul drum de prieteni, famiilie și colaboratori. Mormântul artistei a devenit un adevărat altar de coroane și flori.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Simona Săndulescu a fost înmormântată marți, 9 august, la Cimititul Bellu Catolic, din București. Artista a fost condusă pe ultimul drum de prieteni, familie, dar și de cei care i-au apreciat talentul artistic. Pe rețelele de socializare curg mesaje de condolenațte, iar apropiații sunt încă șocați de cele întâmplate.

Simona SandulecuSimona Sandulecu

Simona Săndulescu a ales să-și încheie socotelile cu viața într-un mod brutal și neînțeles. În vârstă de 43 de ani, Simona a postat un mesaj șocant pe Facebook, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în care își anunța intenția de a se sinucide. Din păcate, autoritățile venite la fața locului nu au mai putut face nimic pentru Simona Săndulescu.

Citește și: Naistul Nicolae Voiculeț, mesaj dureros după sinuciderea artistei Simona Săndulescu:”Oamenii sunt triști, uitați și însingurați”

Citește și:Artista Simona Săndulescu s-a sinucis, după ce s-a aruncat în Lacul Morii.Ce spune prietena artistei după mesajul de adio: „Nu eram…”

Citește și:Cum arată acum fosta soție a lui Răzvan Simion.Schimbare totală de look, la 7 ani de la divorț

Citește și:Alexandra Stan a ajuns pe perfuzii, după vacanța din Grecia:„Am probleme cu somnul'

Cum arată mormântul Simonei Săndulescu, artista care s-a sinucis în Lacul Morii

Moartea Simonei Săndulescu a picat ca un trăsnet pentru cei care au cunoscut-o și au îndrăgit-o. Simona Săndulescu s-a sinucis în urmă cu câteva zile, după ce s-a aruncat în Lacul Morii din Capitală. Artista care cânta la orgă pentru Orchestra Națională Radio a anunțat printr-un mesaj pe Facebook că își pune capăt zilelor.

Marți, 9 august, Simona a fost condusă pe ultimul drum, fiind înmormântată la Cimitirul Bellu, din Capitală. Mormântul artistei este acoperit de numeroase flori și coroane, iar tabloul funerar este înconjurat de crizanteme albe și trandafiri roșii. Sub poză se află o orgă, instrumentul la care Simona cânta de ani de zile, iar sub el se află un mesaj sfâșietor: „Fetița noastră scumpă…'.  „Am condus pe ultimul drum pe dragă noastră Simona Sandulescu! Să cânți frumos în corul de îngeri!', auscris prietenii îndurerați.

Simona Săndulescu a scris un mesaj de adio pe Facebook

Simona Săndulescu avea 43 de ani. Artista a decis să-și pună capăt zilelor într-un mod șocant. Aceasta a postat un mesaj de adio pe rețelele de socializare, chiar înainte să recurgă la teribilul gest. Simona își anunța prietenii virtuali că dorește să se sinucidă, cerându-și iertare pentru ce acest lucru.

„Dragii mei prieteni care mă admirați artistic, știu că vă dezamăgesc! Dar viața a devenit insuportabilă pentru mine…..Vă rog să mă iertați! Dragul meu Edward Aurelian Bar, tu știi că te-am iubit nespus! Acum intru în Lacul Morii purtând povara unei iubiri neîmpărtășite….Draga mea Cristina Deutsch, te rog să îi transmiți!', a fost ultimul mesaj al Simonei Săndulescu.

Ultima dorință a artistei nu va fi îndeplinită

Simona Săndulescu a dat de înțeles că iubirea nu i-a fost împărtășită, motiv pentru care a recurs la acest gest necugetat. În mesajul de adio, Simona și-a rugat o prietenă să îi îndeplinească o ultimă dorință. Artista i-a cerut să îi transmită un mesaj celui pe care îl iubea. Cu toate acestea, femeia susține că nu știe de ce Simona i-a transmis acest lucru și că ele două nu erau atât de apropiate.

Îmi pare rău, însă nu sunt eu persoana potrivită. Nu eram atât de apropiate şi nu am nici cea mai vagă idee de ce s-a întâmplat aşa ceva', a declarat prietena Simonei Săndulescu, potrivit Antena 3.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton