Cum arată mormântul lui Mihai Constantinescu la 8 luni de la moartea artistului. Femeile iubite și fanii săi nu l-au uitat!

 Oana Pantazi
.

Pe 29 octombrie 2019, moartea lui Mihai Constantinescu îndurera o țară întreagă. Iată însă că, la aproape 9 luni de la dispariția sa dintre noi, amintirea artistului este ținută vie de către cei care l-au iubit. Iată cum arată mormântul lui Mihai Constantinescu!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

Moartea lui Mihai Constantinescu a fost un adevărat șoc pentru milioanele sale de fani… Și spunem milioane fără a greși cu nimic, deoarece artistul a încântat generații întregi cu piesele sale, care și acum sunt fredonate de cei ce i-au iubit muzica.

Pe data de 13 mai 2019, Mihai Constantinescu a fost transportat la Spitalul Floreasca, după ce fusese resuscitat timp de 20 de minute în urma unui stop cardio-respirator. din nefericire, a urmat și al doilea stop, mult mai grav, însoțit de hemoragie cerebrală. Pe 29 octombrie, după mai bine de 5 luni de spitalizare, îndrăgitul artist a încetat din viață, lăsând în urmă multă durere.

Citește și: Cum a cerut-o de soție chef Florin Dumitrescu pe partenera lui și ce s-a întâmplat cu o seară înainte de nuntă: „Când am văzut-o în rochia de mireasă am început să lăcrimez!”/ EXCLUSIV

„Te iubim veșnic”

Chiar dacă au trecut aproape 9 luni de atunci, mormântul lui Mihai Constantinescu, aflat la Cimitirul Ghencea Militari, unde au fost aduse și fotografii ale artistului, este plin de flori și acum, extrem de îngrijit, iar candelele și lumânarile sunt permanent aprinse, din grija femeilor care i-au fost soții, Simona Secrier și Mihaela Constantinescu, femeia cu care a fost căsătorit 28 de ani..

Prima lui soție, Mihalea, cu care Mihai Constantinescu a rămas în relații bune până în ultima clipă, nu s-a împăcat nici acum cu gândul imensei pierderi și încă îi face declarații de dragoste fostului ei soț.

„Mihai… ai plecat de lângă noi… dar nu din inimile noastre… te iubim veșnic', scria Mihaela Constantinescu pe Facebook, în Sâmbăta Morților, de dinaintea Rusaliilor.

Citește și: Scandal de proporții la mormântul Mădălinei Manole, în ziua comemorării de 10 ani. Tatăl și fratele artistei s-au înfuriat iar pe fostul ei soț: „Dacă îl prind, îl omor'

simona-mihai-constantinescu-3simona-mihai-constantinescu-3

Promisiunea făcută de Simona soțului ei

Și Simona cea de a doua parteneră de viață, îi poartă artistului o amintire caldă, aducându-i tributul său pe conturile de socializare în momentele importante.

'Mihai, mâine va fi o zi minunată. Toți românii vor fi cu gândul la tine, toți copiii, adulții și bătrânii. AMINTIRI de neuitat … o lume minunată…', scria ea pe 1 iunie, amintind astfel de una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite melodii ale artistului, O lume minunată.

De altfel, Simona a a povestit în mai multe rânduri că îl visează pe soțul ei și că Mihai îi transmite că este bine. Iar ea i-a făcut, la rândul ei, soțului soțului său o promisiune însuioșătoare…

'Am să te iubesc în fiecare adiere de vânt, în fiecare apus de soare. Am să te iubesc în fiecare dimineață și în fiecare noapte în care voi adormi cu gândul la tine', a scris Simona pe contul ei de socializare.

Citește și: Scandal de proporții la mormântul Mădălinei Manole, în ziua comemorării de 10 ani. Tatăl și fratele artistei s-au înfuriat iar pe fostul ei soț: „Dacă îl prind, îl omor'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton