Cum arată mormântul lui Aurelian Preda, la 6 ani de la moartea lui: „Era sinistru, nu se mai duce nimeni acolo”

 Borcilă Andreea
.

Cum arată mormântul lui Aurelian Preda, la 6 ani de la moartea lui. În ce stare a ajuns mormântul regretatului Aurelian Preda. Doina Belu, nașa regretatului cuplu Ileana Ciuculete și Cornel Galeș, a avut ocazia să facă un pelerinaj pe la mănăstirile din Dobrogea. La întoarcere însă și-a amintit că, undeva prin zonă, este înmormântat și artistul Aurelian Preda. Ea i-a făcut o vizită și povestit în ce stare se afla locul de veci al celebrului interpret de muzică populară.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cum arată mormântul lui Aurelian Preda, la 6 ani de la moartea lui. Aurelian Preda s-a stins din viață în anul 2016, din cauza cancerului, și a fost îngropat la Mănăstirea Dervent, jud. Constanța. Recent, Doina Belu, nașa regretatului cuplu Ileana Ciuculete și Cornel Galeș, a mers într-un pelerinaj prin mănăstirile din zona Dobrogei, iar la întoarcere, a trecut și pe la mormântului artistului Aurelian Preda.

aurelian-preda-9aurelian-preda-9

Doina Belu a mers, curând, la Mănăstirea Dervent, unde se află locul de veci al regretatului artist Aurelian Preda. Nașa Ilenei Ciuculete și a lui Cornel Galeș a rămas dezamăgită de ce a văzut și nu i-a venit să creadă în ce stare a ajuns mormântul solistului.

Citește și: Fiica regretatului Aurelian Preda, dezvăluiri despre manuscrisul secret al artistului:„Ar putea fi acolo unde a murit'

Citește și: Anamaria, fiica lui Aurelian Preda, încearcă să păstreze vie amintirea tatălui său.Ce obiect ține în camera tatălui său

Citește și: Ce a pățit Feli Donose de ziua ei, când a împlinit 36 de ani:„O doamnă a crezut că arde casa din temelii'

Citește și: Olguța Berbec și Niculina Stoican, confruntare la tribunal.Ce a decis instanța în cazul de plagiat

Cum arată mormântul lui Aurelian Preda, la 6 ani de la moartea lui

Doina Belu a mers într-un pelerinaj pe la mănăstirile din Dobrogea. La întoarcere însă a trecut și pe la locașul sfânt unde se află locul de veci al lui Aurelian Preda. Femeia a găsit totul într-o stare deloc plăcută, iar imaginea mormântului a dezamăgit-o pe nașa Ilenei Ciuculete. Într-un interviu pentru Fanatik.ro, ea a povestit ce experiență a avut la mormântul solistului. Ceea ce a uimit-o și mai mult a fost faptul că nici măcar oamenii care au ajuns la slujbă nu și-au adus aminte de artist.

„Am fost la mănăstiri de Rusalii, în Dobrogea. La întoarcerea spre casă am oprit și la Dervent și mi-am adus aminte că este înmormântat acolo, Aurelian Preda. M-a impresionat foarte mult. Vezi, ce e viața asta… Nimic.

Am găsit un mormânt părăsit. Era sinistru. Așa îmi dădea mie senzația. Cu un tablou imens legat de cruce cu un tricolor. Prin sticlă a intrat ploaia…  Și m-am gândit, la câți artiști a scos din anonimat puteau să pună mână de la mână și să-i facă un mormânt ca lumea', a declarat ea.

Doina Belu, despre mormântul lui Aurelian Preda: „Omul se uită'

Femeia crede că nu a mai trecut cineva pe acolo, iar imaginea locului de veci al interpretului i-a lăsat un gust amar.

„Nu se mai duce nimeni acolo, poate trecători așa, cum am fost eu întâmplător. Mormântul are de jur împrejur niște cărămizi. Nu e un cimitir să ai pretenții. Par sărăcăcioase, ale nimănui. Așa a fost sentimenul meu acolo. Iar pomii ăia mari, teii, dădeau o umbră sumbră.

Și biserica din spate pare o lucrare abandonată. Nu era nimeni. În zi de sărbătoare, chiar nimeni din cei care au fost la slujbă nu au trecut să îi aprindă o lumânare! Două ghivece cu o floare, da mai în pământ, probabil puse de cei de la mănăstire.

Nu era urmă că ar fi fost cineva și erau Rusaliile. Nu și-a amintit nimeni de el. Omul se uită. Mă gândeam la cei care au fost în emisiunea lui… și se mai dau și reluări…', a mai spus ea pentru sursa citată anterior.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton