Cum arăta Mirela Vaida în urmă cu 10 ani. Fotografia de la o petrecere pe care n-a mai văzut-o nimeni, până acum

 Laciu Andreea
.

Mirela Vaida este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din România. Chiar dacă și-a mai schimbat aspectul fizic de-a lungul timpului, a rămas aceeași prezență încântătoare pe micile ecrane. Acum, o prietenă de-ale ei a postat pe internet o poză de colecție, realizată în urmă cu 10 ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu zece ani, în 2012, Mirela Vaida prezenta emisiunea „Mireasă pentru fiul meu'. Din imagine ne putem da seama cât de mult s-a schimbat vedeta, odată cu trecerea timpului. Valentina Fătu, prietena Mirelei, a postat această imagine de colecție pe contul ei de Facebook.

Mirela Vaida se afla la o petrecere, alături de bunele ei prietene, printre care se număra și actrița Adriana Trandafir. Cu toate că s-a transformat de-a lungul anilor, trăsăturile prezentatoarei de la Antena 1 o fac ușor de recunoscut totuși, chiar și în pozele vechi.

mirela-vaida-2-820×1024mirela-vaida-2-820×1024

Cum arăta Mirela Vaida în urmă cu 10 ani

În tot acest timp, Mirela și-a făcut o familie superbă, alături de Alexandru Vaida, cu care s-a căsătorit în urmă cu 11 ani. Cei doi formează un cuplu extrem de discret și de sudat. Au împreună trei copii, doi băieți și o fetiță, dar nu exclud nici varianta de a mai face încă un copil.

„Dacă n-am avut ce să iert, sper că n-a făcut, iar dacă va face, n-o să îi iert! Ce anume, nu ştiu, dar dacă deocamdată suntem bine, eu zic s-o lăsăm aşa. Pentru că e clar că nu mi-a greşit niciodată atât de rău încât să nu fie iertabil. Oare aţi înţeles ceva?', a declarat Mirela Vaida pentru click.ro.

Citește și: Cum a ajuns Mirela Vaida plină de vânătăi, la Te cunosc de undeva:”Mi-am dat seama că aveam mari probleme”

Citește și: Alex Bodi tună și fulgeră, după ce Bianca Drăgușanu a mers la Parchet să-l denunțe: 'Nu am ținut-o cu forța'

Citește și: Ce dietă ține Mirela Vaida:”Momentul greu e să nu mânânci la 11 noaptea” / INTERVIU

Ce a pățit Mirela Vaida la filmările pentru emisiunea Te cunosc de undeva!

Este obișnuită cu scena, cu platourile de televiziune, dar tot a fost o provocare pentru Mirela să intre în pielea personajului Shakira. Mai mult decât atât, îndrăgita concurentă a reușit să se și învinețească pe picioare.

„Din prima, Ruleta mi-a dat un personaj pe cât de spectaculos, pe atât de greu, pentru că este un moment de supershow – Shakira. Şi nu orice Shakira, ci o Shakira din aceea care dă din şolduri şi din buric şi care cântă în acelaşi timp, făcând spectacol din toate unghiurile şi cu toate părţile corpului„, a recunoscut Mirela Vaida.

„Aşa că mi-am dat seama că aveam mari probleme, atât din punct de vedere coregrafic, pentru că nu sunt cea mai bună la dans, cât şi din punct de vedere al mobilităţii, pentru că, rămâne între noi, am pus câteva kilograme în această pandemie, lucru vizibil chiar şi sâmbăta aceasta. 

Până la urmă, m-a ajutat şi personajul, pentru că Shakira este renumită pentru formele ei mai rotunjoare, iar eu am luat foarte în serios această latură a personajului’, a mai povestit amuzată Mirela Vaida.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton