Cum arăta Mirela de la Insula Iubirii în urmă cu 10 ani. Nu avea nicio intervenţie estetică

 Pirvu Cristina
.

Mirela de la Insula Iubirii a spus da provocării celebre în mediul online şi a publicat o imagine cu ea de acum 10 ani. Iată prin ce transformare inedită a trecut!

Dacă aveți cont de Instagram sau de Fabebook e imposibil să nu fi remarcat că acestea sunt dominate de noul trend #10 Year Challenge, provocare la care au răspuns atât vedete de A-list, cât și oameni obișnuiți. Provocarea presupune ca cei care o acceptă să posteze pe conturile lor de socializare fotografii din 2009 și din 2019. Uneori, rezultatele au fost spectaculoase, nu puțini fiind cei care, paradoxal, arată mai bine acum decât cu 10 ani în urmă. 

Şi Mirela de la Insula Iubirii a acceptat provocarea şi a postat imagini cu ea. În partea stângă a fotografiei este o fotografie cu ea din 2009, şi în dreaptă este ea acum. Se poate observa că acum 10 ani era mai plinuţă. Nu avea nicio intervenţie estetică. Şi pe atunci era cu zâmbetul pe buze.

Fanii ei au văzut colajul de imagini şi au reacţionat: „Nu era rău nici atunci, dar acum esti superbă!! Infloresti! (…) Mai frumoasă acum! (…)  Ești la fel de frumoasa, ba chiar mai frumoasă acum!”

Mirela de la Insula Iubirii a făcut închisoare din cauza fostului soț

În anul 2010, Mirela a intrat în închisoare. Pe atunci, concurenta de la Insula Iubirii lucra într-o bancă. Ea a fost convinsă de soţ să comită o mare ilegalitate. În calitate de administrator de conturi, ea a sustras din conturile clienţilor aproximativ 150.000 de euro. Un an şi jumătate a petrecut în penitenciar, la Gherla.

Fapta ei a ieşit la lumină când clienţii au descoperit că le lipsesc bani din conturi şi au anunţat banca. Atunci, ea a recunoscut că a furat bani şi s-a predat la poliţie. Soţul ei nu a condus-o la închisoare, nu a sprijinit-o deloc. L-a lăsat în casa lor, i-a dat cheile de la maşină, dar şi alte bunuri pentru care ea muncise. Ea a considerat că trebuie să îşi ispăşească pedeapsa fără a-l implica şi pe el.

Bărbatul pare că a profitat de această situaţie. Soțul Mirelei, domnul Perte a primit cadou din acei bani un Mercedes decapotabil. „Nouă mașină a soțului meu', scria Mirela Perte în luna mai pe Facebook.

Foto: Facebook, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton