Cum arată Mircea Solcanu la 4 ani de la dispariţia din televiziune. Prin ce a trecut fostul prezentator TV

 Pirvu Cristina
.

Mircea Solcanu, acum ani de zile, era prezent întotdeauna la TV. Modera emisiuni, interacţiona cu invitaţii, dar ulterior a dispărut. Iată ce se întâmplă acum cu acesta!

Mulţi şi-l amintesc pe Mircea Solcanu de când prezenta emisiunea Poveştiri de noapte, de la Acasă TV, alături de Cabral. În ultimii ani a trecut însă prin mari încercări, cărora el le-a făcut faţă.

În urmă cu patru ani, acesta a fost dat afară de la TV. A făcut anumite comentarii pe pagina sa personală de Facebook cu privire la drama băiețelului sfâșiat de câinii maidanezi. Atunci, Mircea Solcanu a acuzat familia băiețelului că apare la televiziuni pentru a face rost de bani, iar declarația sa a stârnit foarte multe controverse.

Citeşte şi: Acasă la Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru. Cum arată apartamentul de lux în care locuiesc

După acest episod, Mircea Solcanu a dispărut de la TV. S-a retras la Constanţa, în oraşul natal. de asemenea, în mediul online nu mai are cont public, este disponibil doar pentru prietenii apropiaţi.

Citeşte şi: Cine este şi cum arată tatăl lui Cabral. „A venit să mă ia în Congo!'

Mircea SolcanuMircea Solcanu

Mircea Solcanu, diagnosticat cu o tumoare pe creier

În anul 2012 ela  dezvăluit că a fost diagnosticat cu o tumoare pe creier care a reușit să-i spargă timpanul și l-a supus riscului de a rămâne imobilizat la pat toată viața, însă a fost operat la Viena și intervenția de extirpare a tumorii a fost un real succes.

Trecând prin această experiență traumatizantă, care l-a făcut să se gândească la moarte, Mircea Solcanu a început să dea altă valoare vieții și să se implice în activități care-i fac plăcere cu adevărat și care-l fac fericit. Astfel, acesta s-a dedicat în întregime ajutorării animalelor, iar astăzi la 41 de ani, continuă să fie sprijin pentru asociațiile care salvează animalele abandonate, implicându-se în strângerea fondurilor și nu numai.

24 de întrebări cu Mircea Solcanu

Fostul prezentator TV a răspuns întrebărilor adresate de VIVA!. Ne-a dezvăluit care este motto-ului lui, cea mai mare frică, sau un defect. 

Foto: Libertatea, Captură video, Twitter 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton