Cum arată Minodora la 44 de ani. S-a vopsit și a slăbit spectaculos

 Raiciu Adriana
.

Cum arată Minodora la 44 de ani. Minodora are 44 de ani și arată excepțional! Îndrăgita cântăreață a slăbit spectaculos în ultima perioadă, iar acum a decis să-și schimbe și look-ul. Recent, a postat mai multe imagini pe contul său de socializare, iar fanii au putut observa cu ochiul liber cât de mult o avantajează această culoare!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Minodora, în vârstă de 44 de ani, este una dintre cele mai iubite cântărețe din țara noastră. A reușit să își strângă o comunitate impresionantă de oameni în mediul online, iar de cele mai multe ori își ține fanii la curent cu ultimele noutăți din viața sa. Ei bine, vedeta le-a mărturisit chiar și faptul că a suferit o operație de micșorare a stomacului, în urmă cu ceva ani, dar și cum a reușit apoi să slăbească 20 de kilograme.

minodoraminodora

Recent, îndrăgita artistă a luat pe toată lumea prin surprinde cu noul look. S-a vopsit și strălucește la propriu! Schimbare nu a fost trecută cu vedere nici de internauți, care au avut imediat doar cuvinte de laudă la adresa Minodorei.

Citește și: Minodora a slăbit 20 de kilograme cu ajutorul unor picături care îi taie pofta de mâncare: „Mâncam nonstop, chiar dacă am stomacul tăiat!

Citește și: Cum arată Minodora în colanți și haine transparente, după ce a slăbit 40 de kilograme

Citește și: Cum se înțelege Radu Ștefan Bănică cu frații lui și cu Andreea Marin: „Merg la ea în vizită pentru…/ EXCLUSIV

Citește și: Ce dietă ține Monica Anghel. De la ce regulă nu se abate niciodată: „Am mers la psiholog în perioada în care am slăbit 30 de kilograme / EXCLUSIV

Cum arată Minodora la 44 de ani

Minodora s-a schimbat mult de-a lungul anilor. A început prin a scăpa de kilogramele în plus, și-a făcut operația de micșorare a stomacului, dar a adoptat și un stil de viață mai sănătos. Recent, vedeta a adoptat și un nou look.

S-a vopsit într-o nuanță de șaten-roșcat, care o avantajează de minune, iar asta nu o spunem doar noi, ci și zecile de fani din mediul online. „Ești superbă', „Ai întinerit' sau „Ce păr frumos aveți' sunt doar câteva dintre complimentele lăsate de fani pe conturile de socializare ale artistei.

Cum a reușit Minodora să slăbească 40 de kilograme

Minodora a vorbit recent despre modul în care a reușit să ajungă la 60 de kilograme. Astfel, aceasta a declarat că face sport și masaj pentru a-și menține corpul fără surplusuri de piele. Mai mult decât atât, despre operația de micșorare a stomacului, celebra manelistă susține că nu a fost deloc una ușoară.

„Toate doamnele și domnișoarele mă întreabă cum am slăbit. Fac și sport și masaj pentru că nu e nicio frumusețe să slăbești și să rămână surplus de piele, însă este foarte greu pentru că eu am dat foarte multe kg jos, de la 100 de kg sunt la 62 acum, merg spre 60 de kg. Operația de tăiere de stomac nu este o operație ușoară, să știți! Este o frustrare în permanență pentru că nu mai poți mânca, mănânci foarte puțin. Dacă mănânci încontinuu așa cum am mâncat eu, din nou ți se mărește (n.r stomacul) și din nou te îngrași’, a continuat ea.

sursă foto- Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton