Cum arată acum fiul Alexandrei Dinu și al lui Adrian Mutu. Mario are aproape 19 ani

 Dumitrache Medeea
.

Cât de mare s-a făcut fiul Alexandrei Dinu și al lui Adrian Mutu! Mario are aproape 19 ani, iar ultima sa fotografie postată pe Instagram a captat toată atenția. Tânărul a fost fotografiat în timp ce se distra cu prietenii pe un iaht, în vacanță.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Mario, fiul Alexandrei Dinu și al lui Adrian Mutu, este deja un tânăr chipeș, în vârstă de aproape 19 ani, care cu siguranță frânge multe inimi. Acesta a făcut furori pe Instagram cu noua sa fotografie postată. Uite cum arată acum Mario!

mutu1mutu1

Mario, în vacanță pe iaht

Se vede clar că Mario nu duce lipsă de nimic. Tânărul urmează să împlinească în curând 19 ani și este evident faptul că nu-și mai petrece vacanțele alături de părinți.

Citește și: De ce au divorțat Alexandra Dinu și Adrian Mutu:

Citește și: Trecutul neștiut al soției lui Adrian Mutu.

Citește și: Silviu Prigoană se căsătorește!

Citește și: Cristina Cioran s-a externat, dar fetița a rămas la Terapie Intensivă:

Ultima sa fotografie postată pe Instagram arată cum se distrează Mario alături de prietenii săi pe un iaht. Tânărul și-a făcut un tatuaj care îi acoperă mare parte din braț, poartă o cămașă de in, o pălărie și o pereche de pantaloni din același material.

Mario a fost surprins în timp ce ținea un pahar de șampanie în mână, iar pe masă, în fața sa, poate fi observat un pachet de țigări. Tânărul nu a dezvăluit însă locația în care se ține petrecerea.

Alexandra Dinu: „Cea mai frumoasă bucurie a vieții mele'

Alexandra Dinu și Adrian Mutu au divorțat în anul 2003. Din căsnicia lor a rezultat Mario care are acum aproape 19 ani. După separarea părinților, băiatul a rămas alături de mama sa, în Italia. Adrian Mutu a făcut parte din viața fiului său și l-a vizitat de câte ori a putut.

Alexandra Dinu a vorbit, într-un interviu, despre faptul că nu i-a fost ușor să fie mamă singură. Cu toate acestea, femeia nu regretă divorțul de Adrian Mutu. Aceasta consideră că este mai bine ca un copil să crească alături de un părinte decât numai în certuri.

„Să creşti singură un copil nu este deloc uşor, dar cu siguranţă este mai bine aşa decât să rămâi într-o familie în care există nemulţumire sau tensiuni. Să ai un copil este cea mai frumoasă bucurie a vieţii, iar eu m-am bucurat de fiecare zi pe care am avut-o alături de Mario'.

El a fost mereu o parte importantă din modul în care am decis anumite lucruri de-a lungul vieţii: fie că a fost vorba despre mutarea în altă ţară, despre implicarea într-un alt proiect sau despre alegerea oamenilor care ne-au fost alături. Pentru mine a contat ca lui să îi fie bine, să fie fericit şi să poată să se bucure de copilărie sau, mai târziu, de adolescenţă', a spus Alexandra Dinu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton