Cum arată Manuela Fedorca la 55 de ani. În anii ’90, era una dintre cele mai sexy femei din România

 Dumba Gabriela
.

În anii 90, Manuela Fedorca era una dintre cele mai sexy artiste de la noi. Acum are 55 de ani și nu și-a pierdut farmecul și nici strălucirea, chiar dacă s-a retras de ani buni din viața publică și a decis să se dedice celor doi copii ai săi, Eduard de 25 ani și o fetiță de 9 ani, pe nume Lara Sofia. Iată cum arată acum Manuela Fedorca, la aproape 30 de ani de la momentele sale de glorie!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În anii 90, în perioada în care trupele de fete și de băieți făceau furori, iar pe piața muzicală era loc pentru toată lumea, tânăra, la vremea aceea, Manuela Fedorca făcea furori, atât cu vocea ei dulce și caldă, cât și cu aspectul sexy.

manuela-fedorca-1-1536×864-1manuela-fedorca-1-1536×864-1

Pentru Manuela Fedorca, vârsta este doar un număr

Tunsă scurt, cu un styling foarte cool pentru anii respectivi, cu un trup armonios și cu un zâmbet pe măsură, Manuela a fermecat imediat publicul. La începutul anilor 2000, Manuela a format trupa Elixir alături de sora sa Liliana, succesul neîntârziind să apară. Ulterior, au renunțat la muzică și s-au dedicat familiei.

La 55 de ani, iată că Manuela Fedorca demonstrează că vârsta este doar un număr. Recent, a fost surprinsă de paparazzi Mediaflux și se poate lesne observa că bruneta este neschimbată.

Manuela Fedorca a fost, pentru o vreme și prezentatoare TV, ea moderând emisiune Zodia Fluturelui la postul Euforia TV, dar, de câțiva ani, a dispărut complet din atenția publicului.

Totuși, în 2006, cele două surori s-au reunit în studio pentru un come back de excepție, cu piesa Iubirea ta’, alături de hip-hoperul Magic, și lucrau febril la un nou album. Din păcate însă, planurile lor nu s-au concretizat.

Citește și: Cum i s-a schimbat viața lui Dragoș Bucur după ce a fost diagnosticat cu diabet și cum îl ține sub control: „Dacă te lupți cu el, nu ai nicio șansă’

Citește și: Soția lui Nosfe, după ultima apariție a artistului la Chefi la cuțite: „Pentru noi, mâncarea a fost încă un mod prin care…’

Citește și: 31 de ani de la moartea lui Freddie Mercury. Elton John: „Îşi pierduse vederea, corpul îi era plin de…’

Manuela Fedorca și-a crescut singură copiii

Manuela Fedorca are doi copii, Eduard (25) și Lara Sofia (9), pe care i-a crescut singură.

„Bărbații sunt buni pentru a face copii, pentru a-ţi trăi viaţa frumos cu ei. Eu am ales să-mi cresc copiii singură, sunt foarte fericită’, spunea Manuela Fedorca.

La 25 de ani, a devenit mamă pentru prima dată, însă avea să se despartă de soţul ei, Valentin Nedelcu.

Cântareața a mai avut apoi o relaţie de trei ani cu Bogdan Friedrich, zis Sanchi, fostul iubit al Luminiţei Anghel, dar şi o idilă scurtă cu Radu Vâlcan. Nici relaţia cu tatăl fetiţei ei nu a mers.

„Am avut o relaţie scurtă cu tatăl Larei. Am planificat acest copil, ni l-am dorit, însă, pe parcurs, ne-am dat seama că nu eram compatibili şi am hotărât de comun acord să ne despărţim. Nu am suferit, relaţia era proaspătă.

Am hotărât să ne separăm, dar vorbim, şi-a văzut copilul, sunt o femeie civilizată. Chiar şi cu fostul meu soţ şi cu soţia lui sunt în relaţii bune.

Singura mea suferinţă, pe care nu o ascund, a fost aceea că aveam nevoie afectiv să am pe cineva lângă mine, să mă mângâie pe burtică. Mai ales că am avut o sarcină îngrozitoare. Dar când o privesc pe Lara, zic că a meritat', spunea Manuela, pentru Click!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton