Cum arată și cu ce se ocupă mama Mirelei Vaida. Imagini rare cu cele două

 Miniosu Alexandra
.

În timp ce pe ea o cunoaște toată lumea, puțini știu cum arată mama Mirelei Vaida. Prezentatoarea emisiunii „Acces Direct' seamănă leit cu cea care i-a dat naștere, de parcă ar fi mai degrabă surori gemene. Femeia activează în alt domeniu față de fiica ei și, spre deosebire de vedetă, stă departe de lumina reflectoarelor. Iată cu ce se ocupă aceasta!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cu toate că are mii de fani în toată țara, puțini dintre ei știu cum arată și cu ce se ocupă mama Mirelei Vaida. Ei bine, frumusețea este clar moștenire în familia lor, iar vedeta a avut cui să-i semene. Prezentatoarea TV și cea care i-a dat naștere seamănă ca două picături de apă, iar mulți spun că arată mai degrabă ca două surori gemene.

mirela-vaida-mama-1mirela-vaida-mama-1

Mirela Vaida se bucură de o comunitate uriașă pe rețelele de socializare. Fire deschisă, ea obișnuiește să-și țină urmăritorii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei. Ieri, de Ziua Internațională a Femeii, aceasta le-a făcut o surpriză plăcută internauților. Vedeta le-a împărtășit câteva imagini de colecție cu ea și mama ei. Admiratorii au aflat astfel cât de bine seamănă cele două.

Citește și: Ce dietă ține Mirela Vaida, la 39 de ani:”Pe cântar nu se vede niciun gram”

Citește și: Cum arată Mirela Vaida, la 39 de ani, în lenjerie intimă.Fanii s-au extaziat

Citește și: Alec Baldwin, noi declarații privind ancheta referitoare la moartea Halynei Hutchins:”Oamenii care au bani nu sunt neglijenți”

Citește și: Claudia Ghițulescu a fost înșelată de soț și a pierdut o sarcină:”M-am rugat la Dumnezeu să-mi dea putere”

Cum arată și cu ce se ocupă mama Mirelei Vaida

Ieri, de 8 Martie, dată cunoscută ca Ziua Internațională a Femeii, Mirela Vaida a avut o apariție surprinzătoare în mediul online. Prezentatoarea de la Antena Stars a profitat de ocazie și i-a arătat mamei ei, din nou, cât de mult o iubește. Vedeta a postat mai multe fotografii de colecție, din copilăria ei, în care se afla alături de cea care i-a dat naștere.

În imaginile postate de Mirela Vaida, aceasta era doar un bebeluș. Fanii au observat imediat că ea și mama ei seamănă leit și că legătura dintre ele a fost dintotdeauna puternică.

„La mulți ani, mama!', „Cu mama…', a scris Mirela Vaida la InstaStory, în dreptul unor imagini cu ea și mama ei, din copilărie, alături de câteva inimoare roșii.

Mama Mirelei Vaida e cadru didactic

Deși Mirela Vaida nu vorbește foarte des despre mama ei, iar cea din urmă nu apare în lumina reflectoarelor, au o relație minunată. În urmă cu ceva timp, prezentatoarea TV a dezvăluit că nu împărtășesc aceeași pasiune pentru lumea televiziunii. Cea care i-a dat naștere activează într-un domeniu complet diferit.

Mama Mirelei Vaida este de profesie cadru didactic. Mai exact, ea este profesoară la o școală din Iași și își iubește extre de mult elevii. Mai demult, vedeta spunea că cea care i-a dat naștere este în permanență un model pentru ea. O descrie drept „un bun român și un păstrător de tradiții', motive pentru care e mândră de ea.

„Sunt mândră de mama mea! Mereu un bun român și un păstrător de tradiții pentru toate generațiile de elevi care i-au trecut prin mână', spunea Mirela Vaida despre mama ei, acum ceva vreme, conform spynews.ro.

„Mai are 2 ani și iese la pensie'

Mai demult, Mirela Vaida povestea că mama ei predă elevilor de peste patru decenii. Potrivit spuselor ei, nu mai are mult, iar cea care i-a dat naștere va ieși la pensie.

„Mama mea e invatatoare la o scoala generala din Iasi! De 41 ani preda elevilor de scoala primara! Mai are 2 ani si iese la pensie! Actuala serie de elevi este ultima din cariera ei!', povestea vedeta acum ceva timp.

Sursă foto: Instagram, Arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton