Cum arată mama lui Enzo de la Chefi la cuțite. Îi seamănă leit

 Oana Pantazi
.

Cei care s-au întrebat cum arată mama lui Enzo de la Chefi la cuțite vor avea ocazia să constate că simpaticul concurent a moștenit multe date fizice de la cea care i-a dat viață. Vincenzo seamănă foarte bine cu mama lui.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cum arată mama lui Enzo de la Chefi la cuțite? Enzo a intrat în competiția Chefi la cuțite decis să câștige și, până acum, a reușit să se țină de plan. Concurentul din echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu a trecut cu bine de toate confruntările, dovedind că este extrem de ambițios… Asta chiar dacă și-a făcut câțiva dușmani în competiție și inclusiv colegi din echipa sa mai comentează la adresa lui.

cine-este-vincenzo-aiello-de-la-chefi-la-cutite-0cine-este-vincenzo-aiello-de-la-chefi-la-cutite-0

Mama lui Enzo de la Chefi la cuțite e foarte frumoasă

Vincenzo Aiello, alintat de chefi și de colegii săi Enzo, face parte din echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu și, de data asta este convins că va ajunge până în finală. Enzo a mai participat la Chefi la cuțite o dată, însă parcursul său s-a încheiat mult prea devreme, așadar, acum, venit cu forțe proaspete și cu experiența anterioară, a reușit să treacă până acum cu bine de toate battle-urile dintre echipe.

Citește și: Șerban Huidu se retrage de la Cronica Cârcotașilor! „Ceea ce aveam eu de demonstrat s-a cam încheiat'

Citește și: Survivor 4 iunie. Albert se accidentează grav: „Am călcat strâmb rău de tot”

Citește și: Gabi Bădălău, acid la adresa lui Alex Bodi: „Eu nu stau de de vorbă prin parcări”

Citește și: Andreea Lodbă de la Survivor s-a întors în România. A fost așteptată de iubit la aeroport

Citește și: Cerere în căsătorie la Mireasa! Izabela și Blaze s-au logodit

Concurentul în vârstă de 31 de ani a postat până acum o mulțime de fotografii din timpul show-ului Chefi la cuțite, însă în ceea ce privește viața personală este mult mai discret. Deși pe contul său de Instagram nu apar fotografii cu o potențială iubită, cei care s-au întrebat cum arată mama lui Enzp de la Chefi la cuțite au avut ocazia să le vadă pe cele mai importante femei din viața lui. Asta deoarece Enzo a postat o fotografie în care apare alături de mama, dar și de bunica sa. Fotografie din care se vede cu ochiul liber cât de mult îi seamănă concurentul celei care i-a dat viață. Mai mult, Enzo are o mamă tânără și frumoasă.

Cine este Vincenzo Ailello de la Chefi la cuțite

Vincenzo Aiello a venit în sezonul 9 al Chefi la cuțite determinat ca de data aceasta să meargă mai departe. În sezonul trecut, concurentul i-a impresionat pe cei trei chefi cu pastele gătite de el, pentru care a primit trei cuțite. Din păcate, a ieșit după a treia probă din bootcamp.

Vincenzo Aiello este pentru a doua oară, așadar, la Chefi la cuțite, unde speră să ajungă cât mai departe. Tânărul are 31 de ani, este nepotul lui Joshua Castellano și de profesie este manager de club. De data aceasta, a venit pregătit și le-a spus chefilor că știe exact unde a greșit data trecută. A reușit și de data aceasta să-i spurprindă pe jurați cu rețeta sa. chefii s-au gândit că ar putea fi un italian sau un francez în spatele rețetei, dar nu s-au așteptat să-l vadă din nou pe Vicenzo sau Enzo, cum îi spun prietenii și colegii de competiție.

„Am ales ceva mai diferit. De data aceasta nu am venit cu paste, deși sunt italian. Cu paste am început, cu paste am ieșit. De data asta fac un pește, un sea bass mojito (…). Vreau să intru în echipe’, spunea Vincenzo Aiello în audiții la Chefi la cuțite.

Deși nu este bucătar de profesie, nepotul celui supranumit ‘Regele vieții de noapte’ obișnuiește totuși să gătească într-unul dintre restaurantele deținute de familia sa. Chiar dacă este nou în meserie, Vincenzo Aiello s-a descurcat perfect în bucătăria de la Chefi la cuțite.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton