Cum arată mama Alexandrei Stan. Artista a sărbătorit-o pe cea care i-a dat viață : "Să ne fii mereu"

 Dumitrache Laura
.

Cum arată mama Alexandrei Stan. Alexandra Stan este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de la noi din țară. Vedeta a devenit faimoasă și peste hotare, având fani în întreaga lume. Recent, fanii artistei au cunoscut-o pe mama ei, după ce Alexandra a postat pe rețelele de socializare imagini cu cea care i-a dat viață. Mama sa și-a aniversat ziua de naștere, iar cântăreața a împărtășit cu internauții câteva imagini cu mama ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum arată mama Alexandrei Stan. Artista și-a sărbătorit mama, iar cu această ocazie, a postat câteva imagini cu ea pe Instagram. Alexandra se mândrește cu cea care a crescut-o, iar de ziua ei a primit flori, tort și lumânări. Acum fanii și-au dat seama de unde a moștenit frumusețea celebra artistă.

alexandra si mama eialexandra si mama ei

Alexandra Stan este foarte discretă atunci când vine vorba de familia și rareori postează imagini cu mama ei. Ei bine, cu ocazia zilei de naștere a celei care i-a dat viață, Alexandra le-a prezentat-o fanilor ei pe Daniela Stan, mama ei. Vedeta a surprins-o cu un tort, alături de ceilalți membri ai familiei.

Citește și: Cum a reacționat Alexandra Stan când un afacerist însurat i-a făcut avansuri:„Omul are bani și e ok că…'

Citește și:Cum l-a cunoscut, de fapt, Alexandra Stan pe Emanuel Necatu:'Mă simțeam foarte bulversată'

Citește și:De ce s-au despărțit Anamaria Prodan și Codrin Ștefănescu. Au avut o relație acum aproape 30 de ani:”Eram ca două săbii ascuțite”

Citește și: Ioana Băsescu, agasată la Curtea de Apel:”Cu ce parfum v-ați dat, doamna Băsescu? E parfum de condamnată”

Cum arată mama Alexandrei Stan

Alexandra Stan, 33 de ani, se numără printre cele mai apreciate artiste de la noi din România. Alexandra Stan a devenit faimoasă în multe țări ale lumi cu piesa Mr. Saxobeat, care a devenit un adevărat hit internațional. Artista a preferat întotdeauna să fie discretă cu viața sa de familie și de puține ori a postat imagini cu familia sa. Recent, a fost ziua mamei artistei, iar cu această ocazie, Alexandra a postat câteva imagini cu cea care i-a dat viață. „La mulți ani, mama! Să ne fii mereu', a scris Alexandra Stan pe InstaStory.

Alexandra Stan și-a surprins mama cu un tort cu lumânări și i-a cântat „La mulți ani”, împreună cu ceilalți membrii ai familiei. Daniela Stan a fost surprinsă plăcut de cadoul fiicei sale, dar s-a bucurat mai mult pentru că fiica ei a fost alături de ea. Cu siguranță, Alexandra a moștenit trăsăturile frumoase de la mama ei.

Cum au reacționat părinții Alexandrei Stan când au aflat că artista a divorțat

Anul trecut, Alexandra Stan s-a căsătorit cu Emanuel Necatu, iar după câteva luni de la nunta au divorțat. Cei doi au decis de comun acord să meargă pe drumuri separate, deși se căsătorise civil, dar și religios. Cântăreața ne-a declarat într-un interviu care a fost reacția părinților ei când au aflat că divorțează.

'Părinții m-au susținut mereu, așa că au făcut-o și de data asta. Își doresc ca eu să fiu bine. Însă nu regret nimic, deoarece eu am făcut ceea ce am simțit, am mers în fața altarului cu sufletul deschis. Până la urmă, experiențele ne fac să evoluăm, dacă învățăm ce trebuie din ele', ne-a declarat Alexandra Stan.

Ce relație are Alexandra Stan cu tatăl ei

Artista s-a născut în Constanța, iar tatăl său a fost navigator. Alexandra a dezvăluit în nenumărate rânduri că nu a avut o copilărie ușoară pentru că tatăl ei era plecat mai tot timpul, prin prisma meseriei de navigator. Vedeta a mărturisit că a făcut terapie, deoarece frica ei de abandon mai apar și îi pot afecta relațiile.

„Sunt OK. Traumele din copilărie bineînțeles că tot mai apar, mai dispar, uneori se văd mai mult în relații, adică în relația cu partenerul, alteori se văd mai mult în alt gen de relații. Câteodată, oamenii sunt surprinși că niște traume mai vechi din copilărie, pe care credeau că le-au vindecat, apar, poate, într-o relație de work, de exemplu, cu niște colegi.Cred că e important să facem tot timpul terapie. Eu fac terapie, mai ales că am făcut un pas mare și consider că fiecare om e bine să aibă acolo un moment pentru el, când să se descarce', ne-a mai spus Alexandra.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton