Cum arată Lorena, fiica lui Laurențiu Duță, la 14 ani. S-a transformat într-o adolescentă superbă

 Sutiu Theodora
.

Laurențiu Duță artistul devenit cunoscut în ani 90 cu formația 3 Sud Est este un tată fericit. Fiica cântărețului a împlinit 14 ani, în urmă cu două zile Cândva un copil, fata s-a transformat într-o adolescentă superbă. Iată cum arată Lorena, fiica lui Laurențiu Duță acum.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Concret, Laurențiu Duță a publicat, în urmă cu două zile, o imagine în care apare alături de fiica sa. Adolescenta are breton, este machiată, poartă un tricou negru și are un look rock. Lorena seamănă foarte tare cu tatăl ei, pe care se pare că îl moștenește și pe alte planuri decât cel fizic.

duta-„duta-„

Mulți dintre colegii de breaslă ai lui Laurențiu Duță i-au urat toate cele bune fiicei lui, printre care și Elena Gheorghe, Andreea Bănică și Mihai Budeanu, scrie Libertatea. Fostul membru al formației 3 Sud Est e căsătorit din 2006 cu Ianula și împreună au o fiică, pe Lorena, care e elevă.

Cum arată Lorena, fiica lui Laurențiu Duță. Fata îi moștenește talentul artistic

Cum arată Lorena, fiica lui Laurențiu Duță. Într-un interviu recent, Laurențiu Duță a mărturisit că Lorena i-a moștenit trăsăturile fizice, dar și cele artistice. Totuși, artistul nu crede că Lorena va deveni, la fel ca el, cântăreață.

„Vremurile în care era atrasă de Elena Gheorghe şi al ei ‘Ecou’ au trecut de ceva vreme. Lorena a ajuns la un alt capitol al vieţii sale şi asta nu poate decât să mă bucure. I s-au schimbat şi gusturile muzicale. Acum apreciază rock-ul şi trupe mai puţin comerciale.

În urmă cu vreo doi ani, am dat o fugă până la Londra, ca să urmărim împreună un musical american, ‘Hamilton’, cu o povestea şi o linie melodică specială, care au fost destul de tare pe placul ei, lucru care m-a şi surprins', a povestit artistul.

Citește și: Mihai Trăistariu și Laurențiu Duță, speriați după explozia de la Năvodari:

Citește și: Laurențiu Duță, primele declarații după ce s-a vindecat de COVID-19

Citește și: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit!

Citește și: Totul despre nunta Alinei Vidican

Fiica lui Laurențiu Duță vrea să devină avocat

„Acum, la vârsta asta, nu am auzit-o zicând ceva despre muzică. Mai degrabă se visează avocat sau activist. Nu mai e ca pe vremea mea. Eu m-am visat cântăreţ şi aşa a fost să fie!‘, mai declarat Laurențiu Duță, despre fiica sa, potrivit aceleași surse.

Totuși, fiica lui Laurențiu Duță are voce frumoasă și ureche muzicală, povestește tatăl ei: „Chiar dacă nu e atrasă în mod special de muzică, să nu credeţi însă că nu are ureche muzicală sau voce. Are şi una şi cealaltă, credeţi-mă! Numai că, deşi are o voce foarte bună, mi se pare încă timidă. Şi, ceea ce contează foarte tare, după mine, nu e atrasă atât de mult încât să depăşească anumite obstacole, inerente', adaugă Laurenţiu Duţă.

Despărțirea lui Laurențiu Duță formația care l-a consacrat

După o carieră 11 ani, fiind principalul compozitor al celor 12 albume ca membru al trupei 3rei Sud Est, în decembrie 2008, Laurențiu s-a hotărât să se lanseze ca artist solo, după care în 2014 reface trupa 3 Sud Est împreună cu Viorel Sipoș și Mihai Budeanu jurând că nu se vor mai despărți niciodată, o vor face însă și ca soliști dar separat pentru că trupa va rămâne.

La Romanian Music Awards 2012 a fost nominalizat la categoria „Best Song', alături de Andreea Bănică, pentru piesa „Shining Heart.

Laurențiu Duță s-a născut pe de 4 mai 1976, în Năvodari, județul Constanța.
El a studiat timp de trei ani chitară clasică și timp de doi ani pianul. A debutat în muzică în anul 1993, la vârstă de 17 ani, cu melodia Cifre. Până atunci, obișnuia să cânte piese folk și să imite frizura și dansul lui Michael Jackson.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton