Cum arată Loredana Chivu, după ce și-a făcut alte două operații estetice. Vedeta trece prin dureri cumplite

 Lupescu Anca
.

Loredana Chivu este recunoscută pentru trupul ei perfect, de păpușă. Blondă, cu sânii mari și o talie de viespe, fosta asistentă Tv a lui Capatos a făcut furori pe Instagram, dar și pe plajă, după cele mai noi operații estetice. Loredana a decis să apeleze la medic pentru a își schimba silicoanele, cu care a avut o problemă de ordin medical. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Apoi, pentru că s-a îngrășat puțin în pandemie, vedeta a decis să facă și o liposucție la nivelul abdomenului, pentru a avea talia de viespe. 

După operația de liposucție, Loredana a avut dureri mari, așa că a luat o pauză de la social media. 

„Mi-am făcut și o liposucție, pentru că îmi doresc să am cea mai mica talie. Deși și înainte era mică, dar acum credeți-mă că este foarte mică. Într-adevăr în această pandemie pusesem câteva kilograme pe mine care nu-mi plăceau. Am încercat să fac sport să slăbesc, dar cumva m-am blocat. Nu mi-a întâmplat niciodată să nu mai pot să slăbesc și, oricum, grăsimea de la burtică tot rămâne', a mărturisit Loredana.

Blondina a făcut senzație pe plajă, chiar dacă era o apariție spectaculoasă și înainte de cele două operații, acum, Loredana arată impecabil. 

Screenshot-2020-07-07-19.48.30Screenshot-2020-07-07-19.48.30

„Așa arăt eu după două operații destul de dificile și v-am promis că vă spun despre ce e vorba. Mi-am schimbat implanturile, pentru că aveam o mica problemă la implantul din partea dreaptă și am hotărât să le schimb și să-mi pun o mărime mai mare', le-a explicat Loredana Chivu, fanilor.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton