Cum arată Lavinia Pîrva în costum de baie, la 38 de ani. Imagini din vacanța exotică

 Oana Pantazi
.

În urmă cu aproape 4 ani, Lavinia Pîrva devenea mamă pentru prima oară și luase considerabil în greutate, dar, un an mai târziu, soția lui Ștefan Bănică scăpase deja de 30 de kilograme. Acum, la 38 de ani, Lavinia arată spectaculos în costum de baie, după cum dovedesc și recentele fotografii postate din vacanță. Iată cum arată Lavinia Pîrva în costum de baie, la 38 de ani!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Aflată în vacanță cu familia într-un loc exotic, cu mult soare, palmieri și apă cristalină, Lavinia Pîrva și-a răsfățat fanii din social media cu niște fotografii în care arată impecabil în costum de baie. La 38 de ani, artista are un trup mai tonifiat ca niciodată parcă și un zâmbet pe măsură. E adevărat, în 2020, artista și-a pus silicoane și apoi a apelat și la remodelarea buzelor, iar rezultatul a fost unul pe măsură. Iată cât de bine arată acum!

lavinia-parva-costum-baie-38-ani-lavinia-parva-costum-baie-38-ani-

Cum arată Lavinia Pîrva în costum de baie, la 38 de ani

Artista este dovada vie că vârsta e doar un număr, iar asta deoarece, la 38 de ani, Lavinia Pîrva arată mai bine ca niciodată. Pentru ea kilogramele în plus nu mai sunt o problemă, mai ales după ce a reușit să dea jos 30 de kilograme cu o dietă specială. Mai mult, faptul că s-a apucat serios de sport este vizibil, în cea mai recentă vacanță de familie, soția lui Ștefan Bănică afișând o siluetă de invidiat. Chiar dacă a pozat în costum de baie dintr-o singură piesă, fanii artistei au fost încântați de trupul tonifiat al vedetei, fără pic de celulită.

Citește și: De ce nu a acceptat Lavinia Pîrva ofertele în televiziune, de când a devenit mamă:„Am fost nevoită să refuz/ EXCLUSIV

Citește și: De ce nu își expun Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva fiul:„Nu-mi doresc să fie arătat cu degetul că…/ EXCLUSIV

Citește și:Ce afacere dețin Cristina Bălan și soțul ei: „Nu mai facem față. În ce și-ar dori să investească banii

Citește și: Actrița Valeria Ogășanu a murit. Soția lui Virgil Ogășanu avea 76 de ani: „A avut o formă rară de…

„Marea… acest loc minunat care ne face să ne simțim ca niciun alt loc. Unde soarele îți încălzește pielea, apa mării te răcorește și vântul îți încâlcește părul. Lumina specială de pe malul mării, culoarea albastră de nedescris a mării sau oceanului, atmosfera specială a plajei, toate ne încântă și ne fac să visăm la mare atunci când concediul s-a terminat… Și ne dorim să ne întoarcem cât se poate de repede înapoi. Nu m-aș plictisi nici într-o sută de veri de plajă și de mare”, a scris Lavinia Pîrva în dreptul splendidelor fotografii în care pozează în costum de baie.

Ce intervenții estetice are Lavinia Pîrva

Lavinia Pîrva a fost dintotdeauna o femeie frumoasă, iar asta o certifică din plin și titlurile de Miss Timișoara (2000) și Miss Litoral (2001), dar și contractele semnate cu contracte cu câteva case de modă importante din România. Mai mult, talentul muzical a făcut-o să se afirme în trupa Spicy, a cărei componentă a fost, deschizându-i drumul spre o carieră solo. În 2017, Lavinia și Ștefan Bănică s-au căsătorit, iar în 2019 artista a devenit mama unui băiețel superb, botezat Alexandru.

După ce a devenit mamă, dat fiind că în perioada sarcinii a luat 30 de kilograme, Lavinia Pîrva a făcut niște schimbări în viața ei, începând cu dieta și încheind cu exercițiile fizice și intervențiile estetice. Chiar dacă multă vreme nu a recunoscut că și-a pus silicoane, fanilor nu le-a scăpat că vedeta s-a pozat la un moment dat cu o bustieră specială, purtată de obicei după operațiile de implant. Urmăritorii Lavinei au constatat, în timp, că și forma sprâncenelor ei s-a schimbat, la fel și dimensiunea buzelor, însă artista a spus că a apelat doar la intervenții minim invazive.

„În general nu simt nevoia să mă justific pentru lucrurile pe care le fac sau pe care nu le fac, deși citesc și aud adesea multe lucruri false la adresa mea. Însă pentru că am primit foarte multe întrebări, mă simt obligată față de oamenii care mă apreciază și sunt alături mine să explic această schimbare de imagine! În primul rând, nu mi-am făcut și nu am nicio operație estetică! Când va fi nevoie și medicul specialist va considera că trebuie, poate o voi face!

Însă, pentru moment, sunt într-un program de remodelare și rejuvenare facială+corporală, minim invazive! Nu am ascuns acest fapt, le-am făcut publice de fiecare dată! În al 2-lea rând, menționez că, tot la indicațiile specialistului, am făcut o remodelare și hidratare de buze, de care sunt foarte mulțumită! Procedura este minim invazivă, cu rezultate foarte frumoase!

Sunt femeie, îmi iubesc corpul și iubesc frumusețea! Consider că a avea grijă de tine este un simț pe care orice femeie ar trebui să îl dețină! Îmi place să mă văd frumoasă și îmi place ca lumea să vadă același lucru!’, a scris Lavinia Pârva pe contul ei de Instagram.

În 2020 însă, Lavinia Pîrva i-a mulțumit public, în social media, medicului estetician care a operat-o. „El este omul care mi-a câștigat toată încrederea atunci când am simțit nevoia să recurg la o intervenție estetică a bustului”, dezvăluia artista.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton