Cum arată Lavinia Pîrva în costum de baie, la 37 de ani. Imagini din vacanță

 Raiciu Adriana
.

Cum arată Lavinia Pîrva în costum de baie, la 37 de ani. Lavinia Pîrva a slăbit spectaculos și arată excepțional acum. Ultimele fotografii postate de vedetă s-au viralizat imediat, iar fanii au fost surprinși să vadă cât de bine arată în costum de baie!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Lavinia Pîrva este una dintre cele mai frumoase femei din țara noastră, iar asta nu o spunem noi, ci sutele de oameni din mediul online. Soția lui Ștefan Bănică a slăbit spectaculos, după ce a devenit mamă, iar acum are un trup bine sculptat.

lavinia-pirva-16lavinia-pirva-16

Recent, îndrăgita artistă a postat mai multe imagini, pe contul său de socializare, din vacanță. Din cele postate se poate observa cu ochiul liber că se bucură din plin de vremea frumoasă și nu se sfiește să-și arate trupul bine lucrat. Iată cum arată Lavinia Pîrva în costum de baie, la 37 de ani.

Citește și: De ce nu a acceptat Lavinia Pîrva ofertele în televiziune, de când a devenit mamă:„Am fost nevoită să refuz’/ EXCLUSIV

Citește și: De ce nu își expun Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva fiul:„Nu-mi doresc să fie arătat cu degetul că…’/ EXCLUSIV

Citește și: Cum se descurcă Anca Serea la creșterea celor șase copii:„Nu mă bazez foarte mult pe ajutorul lui Adi. Aș minți să spun că…’

Citește și: Adelina Pestrițu și-a mai făcut două intervenții estetice la față:'Nu sunt adepta excesului în injectări, dar…'

Cum arată Lavinia Pîrva în costum de baie, la 37 de ani

Ștefan Bănică și soția lui, Lavinia Pîrva și-au început anul cum nu se putea mai bine, cu o vacanță în Maldive. Cei doi s-au bucurat din plin de peisajul superb, de plajă și de vremea extrem de frumoasă. Ei bine, acum, au decis să plece într-o altă vacanță, tot la mare și soare.

Recent, pe contul său de socializare, cântăreața a postat mai multe fotografii, iar fanii nu au putut să nu observe cât de bine arată în costum de baie. După ce a născut, a rămas cu kilograme în plus, însă s-a ambiționat și a reușit să scape de ele. Acum arată excepțional, iar dovada stă în imaginile postate de aceasta.

Ce dietă ține Lavinia Pîrva

Soția lui Ștefan Bănică atrage toate privirile ori de câte ori apare în spațiul public sau în mediul online. Lavinia Pîrva a reușit să slăbească foarte mult după nașterea lui Alexandru, fiind totodată o fire extrem de ambițioasă și de perseverentă.

În cadrul unei emisiuni, vedeta a spus ce dietă ține, dar și cum reușește să se mențină în formă.

„Am grijă ce mănânc, dar am perioade în care nu țin cont. Sunt cam pofticioasă. Nu prea mănânc seara. Ăsta ar fi un secret. Beau apă, mă gândesc, mă uit, caut lucruri, mă uit la un film, habar n-am. Știu că, dacă mănânc seara, e jale mare, a povestit Lavinia Pîrva în matinalul de la PRO tv. 

sursă foto- Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton