O mai ții minte pe Jade din Clona? Cum arată Giovanna Antonelli la 45 de ani

 Oana Pantazi
.

În anii 2000, Jade din serialul Clona, care a ținut milioane de telespectatori în fața televizoarelor, făcea furori. Au trecut aproape 20 de ani atunci, iar Giovanna Antonelli, actrița care i-a dat viață faimosului personaj încă arată senzațional, la 45 de ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Devenită celebră după rolul lui Jade din serialul Clona, actrița Giovanna Antonelli este și acum, 20 de ani mai târziu, una dintre cele mai apreciate actrițe din Brazilia. Frumusețea ei specială a făcut de-a lungul timpului, milioane de bărbați să suspine și, deși a ajuns la 45 de ani, actrița continuă să frângă inimi. Este la al doilea mariaj și are deja trei copii adolescenți, însă nu se sfiește să pozeze în costum de baie pe conturile de socializare, spre încântarea fanilor ei.

Giovanna-antonelli-JadeGiovanna-antonelli-Jade

Jade din Clona arată senzațional, la 45 de ani, în costum de baie

Actrița Giovanna Antonelli are un fan club imens în social media, doar pe contul său de Instagram având peste 13 milioane de urmăritori pe care îi ține la curent cu viața ei profesională, dar și personală. Actrița care a personificat-o pe Jade din Clona are acum 45 de ani, dar nu și-a pierdut deloc farmecul personal. Mai mult, ea afișează un trup de fotomodel, iar postările sale adună sute de mii de like-uri. Perfect conștientă că are ce arăta, Giovana își regalează fanii cu fotografii îndrăznețe.

Citește și: O mai ții minte pe Yvette din Clona? Cum arată actrița Vera Fischer la 69 de ani

Citește și: Cum arată acum actorii din CLONA, la 19 ani de la filmări. Povestea de dragoste dintre Jade și Lucas a făcut din serialul brazilian un succes mondial!

Citește și: Pepe îi dă replica Oanei Zăvoranu: „Ea este cea mai mare greșeală din viața mea'

Citește și: Jador suferă enorm după Georgiana, dar nu mai vrea să se împace cu ea! „O iubesc nespus, dar…”

Printre cele mai recente se numără una în care poartă un costum de baie galben-neon, în două piese, ce nu lasă prea mult loc imaginației, dar și un sacou negru pe sub care nu poartă nimic. Trupul perfect tonificat al actriței i-a pus pe jar pe fani, care s-au întrecut în complimente.

Giovanna Antonelli, succes în viața profesională, dar și în cea personală

Rolul tinerei musulmance Jade din Clona, crescută în Occident și obligată să se supună regulilor islamice după moartea mamei sale, i-a adus Giovannei Antonelli consacrarea și pe plan internațional. Din fericire, actrița a reușit în cele din urmă să împletească perfect viața de familie cu cea profesională.

Giovanna Antonelli a fost căsătorită cu Ricardo Medina (1997-2001) și Robert Locascio (2007) și are trei copii. Pietro, fiul ei, are 17 ani, iar tatăl lui este actorul Murilo Benício, iar fetele gemene, Antonia și Sophia, sunt născute în 2010, tatăl lor fiind actualul partener al Giovannei, regizorul Leonardo Nogueira. Cu toate că, de-a lungul anilor, cariera i-a răpit o mare parte din timp – pentru personajul Jade din Clona se antrena 7 ore pe zi, luând lecții de dans oriental, actrița a găsit întotdeauna timp pentru persoanele importante din viața ei.

Giovanna Antonelli s-a născut la 18 martie 1976, la Rio de Janeiro, Brazilia. Și-a început cariera la doar 11 ani, când a debutat pe scena unui teatru de amatori, iar la 14 ani a prezentat programul pentru copii Angélica of the Rede Manchete. Ulterior a venit și primul rol important, în Malhação.

Foto Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton