Cum arată iubita lui Ionuț Belei de la Chefi la cuțite. El și Sabina au o relație la distanță

 Lupescu Anca
.

Ionuț Georgel Belei este concurentul de la Chefi la cuțite care l-a impresionat atât de tare pe chef Sorin Bontea, încât a primit cuțitul de aur. Ionuț Georgel Belei de la Chefi la cuțite s-a reîntors în țară de două luni, din Germania, unde lucra ca bucătar. Ionuț are 26 de ani și este din Gura Humorului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Deși este un competitor de temut, Ionuț și-a atras antipatiile celorlalți, care îl catagolează drept arogant. Totuși, calitățile sale de bucătar nu pot fi contestate de nimeni. Ionuț are toate șansele să câștige finala Chefi la Cuțite. El are o poveste de viață impresionantă.

24ALD7cm4BX_3O24ALD7cm4BX_3O

„Trebuia să merg în construcții, eu am diploma de tehnician în instalații electrice, sunt electrician. Am plecat în construcții, trebuia să mă duc la spart zidul, la dat cu barosul. Când am ajuns acolo, unde mi s-a zis să dorm nu era pat, nu era nimic, era igrasie peste tot, era totul vraiște, nu erau geamuri…M-a luat plânsul, m-am pus pe o bancă și m-a luat plânsul, am zis că Germania nu mă vrea.

Ionuț Belei are o relație la distanță cu Sabina

Sabina este iubita lui Ionuț Belei. Deși este studentă la Cluj, iar Ionuț Belei lucrează de cinci ani în  Germania ca bucătar, cei doi au o relație la distanță de aproximativ trei ani de zile.

Ionuț vorbea și în audiții despre cât i-a fost de greu să stea departe de iubita lui. „E greu să stai departe de casă. Ți-e dor de casă, ți-e dor de familie, de prieteni, de grădină, de animale, de găini, de ce ai pe lângă curte și să fiu departe de ai mei e greu. Singur, stres, nimeni nu te ajută. Încă puțin și ne mutăm împreună, sper că în România', mărturisea concurentul. 

Ionuț și Sabina nu se feresc să își arate iubirea pe internet. „Mi-ai fost alături atunci când nimeni nu credea în mine! Te iubesc'a scris Ionuț Belei într-o postare cu o fotografie alături de iubita lui.

Ionuț este bucătar de 7 ani

Chiar dacă avea experiență ca ospătar, Ionuț Georgel Belei nu putea lucra chelner pentru că nu știa limba. Astfel, a început cu spălatul vaselor în bucătărie. În timp, a stat pe lângă bucătari experimentați și a deprins meseria, astfel că este deja bucătar de 7 ani.

Citește și: Viviana Sposub, iubita lui George Burcea, declarații neașteptate despre compromisurile în relație:’Aici, orice femeie trebuie să pună STOP!’/ EXCLUSIV

Citește și: Cristi Brancu, adevărul din spatele divorțurilor anului:„Nu mai pot trăi împreună nici măcar de ochii lumii. Și Bianca Drăgușanu a intrat în vizorul lui!

Citește și: Raluca Pastramă și-a retras plângerea împotriva lui Pepe, după ce l-a acuzat că a bătut-o. Primele declarații:„A vrut să construiască probe pentru procesul de divorț!

În prezent, Ionuț Georgel Belei lucrează de 2 ani la un restaurant cu specific mediteraneean din Heppenheim, un oraș de lângă Frankfurt, care s-a închis pe vreme de pandemie.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton