Cum arăta Daria Radionova, iubita lui Alex Bodi, înainte de operațiile estetice. Transformarea este șocantă!

 Oana Pantazi
.

La scurt timp după ce s-a despărțit de Bianca Drăgușanu, omul de afaceri Alex Bodi a înlocuit-o pe blondină cu o frumusețe de origine rusă, Daria Radionova. Iubita lui Bodi arată impecabil, însă, pentru a ajunge la acest rezultat spectaculos, a trecut de câteva ori prin cabinetul chirurgului estetician!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Nici nu s-a răcit bine locul Biancăi în patul lui Alex Bodi și omul de afaceri a și înlocuit-o pe fosta soție cu o domnișoară la fel de sexy. Daria Radionova, cea care i-a luat locul fostei soții a milionarului este și ea, evident, o bombă sexy, însă superba blondină nu a arătat dintotdeauna așa – aspectul ei fizic a cunoscut câteva transformări importante de-a lungul timpului…

Citește și: Ce meserii a avut Cristi Borcea în cele 5 penitenciare în care a fost închis. S-a aflat și motivul pentru care judecătorii l-au eliberat condiționat!

După cum dovedesc fotografiile ei de pe contul de socializare, Radia este nu doar pasionată de mașini, ci și de haine și bijuterii de brand și, după cum veți vedea, și de operații estetice. Iar asta o dovedesc fotografiile de dinainte de a trece prin cabinetul esteticianului… Dar, trebuie să recunoaștem, rezultatul este fabulos. Noua iubită a lui Alex Bodi locuiește în Londra de când avea 15 ani și este o femeie de afaceri de succes de succes, așadar apetența ei pentru obiectele de lux este de înțeles.

ggg-1024×614-1ggg-1024×614-1

Și-au recunoscut relația

Chiar dacă la scurt timp după despărțirea de Bianca, milionarul a fost „combinat” cu diverse domnișoare, niciuna dintre informații nu a fost confirmată. Recent însă, la o postare de pe Instagram, Daria a primit mai multe comentarii în care fanii o felicitau pentru relația cu Alex Bodi. Unul dintre comentarii a fost: „Arăți minunat. Sper să ai o relație frumoasă cu Alex Bodi, e un tip atât de drăguț!’. 

Citește și: Cântăreața Alya este în pragul disperării! Blocată departe de țară, din cauza pandemiei COVID-19, a ajuns femeie de serviciu ca să nu moară de foame: „Sunt praf emoţional!”

Blondina nu numai că nu a negat relația, dar a și confirmat că Alex Bodi este ceea ce-și dorește. „Mulțumesc! Da, este”, le-a răspuns Daria fanilor ei.

Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton