Cum arată Ioana Băsescu la 45 de ani. Fiica fostului președinte Traian Băsescu, surprinsă la volanul impresionantei sale mașini de epocă

 Oana Pantazi
.

La 45 de ani, Ioana Băsescu s-a retras din viața publică, însă fiica fostului președinte Traian Băsescu nu rămâne, cu siguranță, neremarcată nici atunci când merge la cumpărături și este îmbrăcată casual. Asta și poate pentru că mașina pe care o conduce, un superb bolid Morgan de epocă, atrage imediat atenția chiar și celor care nu sunt pasionați de mașini. Iată cum arată Ioana Băsescu la 45 de ani!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ioana Băsescu a fost destul de low profile în ultimii ani, fiica fostului președinte Traian Băsescu ieșind mai puțin în evidență, mai ales după ce a avut probleme cu legea. Dacă pe vremea cănd a fost căsătorită cu Bodo de la Proconsul și tatăl ei era președinte, era mereu în atenția publicului, acum, la 45 de ani, Ioana Băsescu s-a retras din viața publică. Iată cum a fost surprinsă recent fiica cea mare a lui Traian Băsescu și ce mașină scumpă conduce!

343-693×1024-copy343-693×1024-copy

Cum arată Ioana Băsescu la 45 de ani

După divorțul de Bodo, fiica cea mare a lui Traian Băsescu și-a refăcut viața alături de avocatul Radu Pricop, cu care este căsătorită din 2014, iar 5 luni mai târziu a venit pe lume fiul lor, Radu. De profesie notar, Ioana Băsescu s-a retras din viața publică și arareori e recunoscută pe stradă. Asta deoarece, atunci când poartă ținute casual, nu se diferențiază din mulțime.

Citește și: Cum arată Elena Băsescu nemachiată și fără filtre de înfrumusețare. Fiica fostului președinte, fotografiată pe stradă într-o ținută casual

Citește și: Cu ce se ocupă acum Elena Băsescu. Fiica fostului președinte al României și-a dedicat ultimii ani creșterii celor 3 copii

Citește și: Cum arată casa Monicăi Gabor din Los Angeles. Imagini spectaculoase cu vila în care locuiește împreună cu Mr. Pink

Recent, Ioana Băsescu a fost surprinsă de către paparazzii Mediaflux.ro în timp ce se întorcea de la piață. Fit și cu părul vospit într-o nuanță tinerească de roșcat, fiica fostului președinte era îmbrăcată simplu, cu jeanși, tricou alb și pantofi sport, așadar, până a ajuns la mașină, putea fi confundată cu orice femeie de rând care face piața pentru familia ei.

Lucurile s-au schimbat însă când a ajuns la superba mașină de epocă Morgan, de culoare crem, pe care o conduce, bolid care, în general, depășește suma de 150.000 de euro. De altfel, producătorul acestor bijuterii pe 4 roți, scoate pe an doar în jur de 850 de mașini, iar uneori un amator de Morgan poate aștepta până la 10 ani, mai notează sursa citată.

Bodo de la Proconsul, afectat de căsnicia cu Ioana Băsescu

Fiica cea mare a fostului președinte al României a fost cea de-a treia soție a lui Bodo de la Proconsul. Căsătoria celor doi a durat până în 2007, fiecare dintre ei refăcându-și viața ulterior. Și dacă Bodo și-a menținut locul în viața publică și povestește cu bucurie despre viața sa de familie din prezent, Ioana Băsescu s-a retras din viața mondenă. Unul dintre motive ar fi și problemele cu legea pe care le are de ceva timp.

În 2014, Ioana Băsescu s-a căsătorit la primăria oraşului Azuga, în secret, cu avocatul Radu Pricop, cu care avea o relaţie de aproape un an de zile. Aceasta i-a spus „Da’ lui Pricop, doar în prezenţa mamei, Maria, şi a tatălui, Traian Băsescu, a socrilor şi a naşilor.

Fostul soț al Ioanei Băsescu nu a ezitat să spună că nu i-a fost ușor în perioada în care a fost ginerele președintelui.

‘Am fost afectat enorm de multe ori, am avut multe războaie! Vorba vine că eu, de fapt, nu am reacţionat niciodată la acuzele pe care mi le-a adus presa. Mi-a fost greu în perioada în care eram căsătorit cu Ioana Băsescu.

Se scriau, de foarte multe ori, lucruri nefondate. Cel mai des se spunea atunci că Traian Băsescu nu mă suportă ca ginere’, mărturisea Bodo de la Proconsul.

După divorțul de Ioana Băsescu, Bodo, acum în vârstă de 55 de ani, avea să o cunoască pe Loredana Preda. La 3 ani de la divorț, Bodo surprindea din nou, anunțând căsătoria cu Loredana. De atunci, au trecut 15 ani, iar cei doi au acum și doi băieți, Daniel și Filip.

Foto: Facebook, captură video/foto mediaflux.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton