Cum arată Ioana Băsescu la 45 de ani. Fiica cea mare a fostului președinte al României s-a retras din viața publică

 Dumba Gabriela
.

Ioana Băsescu are 45 de ani acum și de câțiva ani s-a retras din viața publică. Fiica cea mare a fostului președinte al României a fost cea de-a treia soție a lui Bodo de la Proconsul. Căsătoria celor doi a durat până în 2007, fiecare dintre ei refăcându-și viața ulterior.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Și dacă Bodo și-a menținut locul în viața publică și povestește cu bucurie despre viața sa de familie din prezent, Ioana Băsescu s-a retras din viața mondenă. Unul dintre motive ar fi și problemele cu legea pe care le are de ceva timp.

ioana-basescu-3-1648×2048-1ioana-basescu-3-1648×2048-1

Cum arată Ioana Băsescu la 45 de ani

În 2014, Ioana Băsescu s-a căsătorit la primăria oraşului Azuga, în secret, cu avocatul Radu Pricop, cu care avea o relaţie de aproape un an de zile. Aceasta i-a spus „Da' lui Pricop, doar în prezenţa mamei, Maria, şi a tatălui, Traian Băsescu, a socrilor şi a naşilor.

Ioana Băsescu este rar surprinsă în oraș, mai ales în ultima perioadă. Fiica cea mare a fostului președinte s-a prezentat joi, 8 septembrie, la Înalta Curte de Casație și Justiție, unde se judecă apelul ei împotriva pedepsei de 5 ani de închisoare pentru delapidare și spălare de bani sub forma instigării la care a fost condamnată de instanța ierarhic inferioară pe data de 2 martie 2021.

Procesul a fost amânat pe 15 decembrie, când Ioana Băsecu va afla dacă scapă sau nu prin prescrierea faptelor.

Ioana Băsescu a fost surprinsă zilele trecute de paparazzii mediaflux.ro și părea îngândurată, având în vedere situația prin care trece. Puteți vedea cum arată acum, la 45 de ani, Ioana Băsescu accesând galeria foto a acestui articol.

Citește și: Cristina Ich și-a schimbat numele din buletin.Cum e trecută acum în acte

Citește și: Cum se descurcă la școală Sofia, fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav:'Îi explicăm că nu este ca la grădiniță, unde…'

Citește și: Geta, sora lui Culiță Sterp, s-a măritat.Primele imagini de la nuntă

Bodo de la Proconsul, afectat de căsnicia cu Ioana Băsescu

'Am fost afectat enorm de multe ori, am avut multe războaie! Vorba vine că eu, de fapt, nu am reacţionat niciodată la acuzele pe care mi le-a adus presa. Mi-a fost greu în perioada în care eram căsătorit cu Ioana Băsescu.

Se scriau, de foarte multe ori, lucruri nefondate. Cel mai des se spunea atunci că Traian Băsescu nu mă suportă ca ginere', mărturisea Bodo de la Proconsul.

După divorțul de Ioana Băsescu, Bodo, acum în vârstă de 53 de ani, avea să o cunoască pe Loredana Preda. La 3 ani de la divorț, Bodo surprindea din nou, anunțând căsătoria cu Loredana. De atunci au trecut 13 ani, iar cei doi au acum și doi băieți, Daniel și Filip.

„Am ales să citesc Biblia și să o consider cartea cu instrucțiunile vieții. De atunci chiar ni s-a schimbat viața. Am devenit oamenii potriviți unul pentru celălalt. Căsnicia perfectă, femeia perfectă. Omul care mă înțelege, mă ajută și mă susține foarte tare. Se roagă pentru mine, mă iubește, glumește cu mine. Sunt foaarte fericit! Sunt pur și simplu fericit!', mărturisește artistul.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton