Cum arată invitația la botezul fetiței Gabrielei Cristea. Vedeta pregătește un eveniment grandios

 Pirvu Cristina
.

Gabriela Cristea pregătește un alt eveniment important din viața familiei sale. Curând va avea loc botezul micuței Thea Iris Selena, iar părinții ei organizează o petrecere pe cinste.

Pe 24 august, Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au cununat religios. Alături de prieteni și familiei au fost binecuvântați în fața lui Dumnzeu. Iată că pe 6 septembrie organizează un alt eveniment important: botezul mezinei lor.

Conform WOWBIZ, fetița va fi creștinată la Biserica Sfintii Mihail si Gavril Petrești, din Corbeanca, iar nași vor fi Cristina Șișcanu, Mădălin Ionescu, Andreea Arama și Tudor Alesssandro Marin. Petrecerea va avea loc la cunoscut ballroom din Pipera.

'Suntem foarte fericiți, abia așteptăm să o vedem pe fetița noastră botezată. Dacă nunta a fost una restrânsă, doar cu familia și persoane foarte apropiate, de data aceasta, va fi ceva grandios, demn de copilul nostru', le-a dezvăluit prezentatoarea TV prietenilor.

Invitația la eveniment este una simplă și elegantă, cu chipul fetiței lor.

Gabriela Cristea si Tavi Clonda pregatesc botezul 1Gabriela Cristea si Tavi Clonda pregatesc botezul 1

Să înceapă distracția! Cum s-a îmbrăcat Gabriela Cristea pentru petrecerea de după cununia religioasă cu Tavi Clonda

După ce Gabriela Cristea a făcut furori cu rochia ei de mireasă, pe care a ținut-o secret până în ultima clipă, a venit vremea să se schimbe pentru petrecerea de după cununia religioasă cu Tavi Clonda. Mireasa a strălucit și la party-ul în cadru restrâns, dar nici nașii nu s-a lăsat mai prejos.

Foto: Facebook, Wowbiz 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton