Cum arată inelul cu care Speak a cerut-o în căsătorie pe Ștefania: „Câtă grijă am avut de el, cum l-am dosit”

 Lupescu Anca
.

Speak și Ștefania sunt una dintre cele mai iubite echipe de la Asia Express. Cei doi au dat dovadă de multă putere și tărie de caracter. 

BeFunky-collage-1-3BeFunky-collage-1-3

Ștefania a fost cerută în căsătorie de iubitul ei și a spus DA, chiar la Asia Express, în aventura vieții ei. Speak a explicat într-o emisiune TV cum a pus totul la cale chiar înainte să plece din România. Inelul pe care i l-a oferit a fost ales cu multă grijă, însă ascunderea lui a fost și mai importantă! 

'Nu vreți să știți câtă grijă am avut, cum l-am dosit. Știau că îl am asupra mea, cei din producție, Sorin Bontea și Răzvan Fodor. Inițial, am zis că-i dau inelul chiar când vom fi eliminați, ca să îndulcesc momentul, însă citirea scrisorilor partenerilor mi s-a părut potrivită și am decis atunci să fac gestul', a povestit Speak.

‘ Nu s-a schimbat nimic în rău în relația noastră. Am zis să fie emisiunea, să treacă toată nebunia cu pandemia și apoi. Oricum nu o să mă implic eu prea mult în organizare, va depinde totul de ea. O să avem nunta, dar o să ne gândim când. Mă rog, o să se gândească ea mai mult’, a spus Speak la XNS.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton