Ce mai face și cum mai arată Hannelore de la Insula Iubirii. Cu ce se ocupă acum fosta soție a lui Bogdan Ionescu

 Miniosu Alexandra
.

Ce mai face și cum mai arată Hannelore de la Insula Iubirii, sezonul 4. Luni, 2 mai, la Antena 1 a revenit unul dintre cele mai îndrăgite show-uri: Insula Iubirii. În noul sezon, cel cu numărul 6, telespectatorii l-au revăzut pe fostul concurent Bogdan Ionescu într-o altă ipostază, cea de ispită masculină. Cu această ocazie, mulți și-au amintit și de fosta lui soție, Hannelore. Iată ce mai face și cum arată acum!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ce mai face și cum mai arată Hannelore de la Insula Iubirii, sezonul 4. Hannelore și Bogdan Ionescu, actuală ispită masculină la Insula Iubirii, au fost unii dintre cei mai controversați concurenți din sezonul 4. Deși la scurtă vreme după participarea lor în show au făcut nuntă, nu a durat prea mult și au divorțat. La acea vreme, el o acuza pe ea de infidelitate.

hannelore-insula-iubirii-1hannelore-insula-iubirii-1

Ce mai face și cum mai arată Hannelore de la Insula Iubirii, sezonul 4. Între timp, după despărțire, atât Hannelore, cât și fostul ei soț, Bogdan Ionescu, au făcut schimbări importante în viețile lor. El și-a schimbat complet look-ul: și-a lăsat barbă și părul mai lung, și-a făcut tatuaje și și-a schimbat stilul vestimentar. Și ea a făcut schimbări, mai ales pe plan sentimental.

Citește și: Cine este Bogdan Ionescu de la Insula Iubirii.S-a schimbat radical după despărțirea de Hannelore

Citește și: Cine este iubitul lui Hannelore, fosta soție a lui Bogdan Ionescu de la Insula Iubirii.Prin ce dramă a trecut bărbatul

Citește și: Ce avere are Bianca Drăgușanu. Recent, și-a cumpărat apartament în Dubai, ajutată de soțul Denisei Tănase:„Nu am cumpărat nimic în rate'

Citește și: Cum arată acum Loredana de la Insula Iubirii.Fosta iubită a lui Hamude a devenit mamă

Ce mai face și cum mai arată Hannelore de la Insula Iubirii, sezonul 4

Ce mai face și cum mai arată Hannelore de la Insula Iubirii, sezonul 4. Hannelore, fosta concurentă de la Insula Iubirii 4, a încercat și ea un nou look. La un moment dat, aceasta s-a făcut brunetă, luându-și toți urmăritorii din mediul online prin surprindere. Deși a primit aprecieri, după o perioadă s-a întors la nuanța cu care i-a obișnuit, cea de blond, pe care o avea și în emisiunea de la Antena 1. În schimb, are părul mai scurt acum.

Dar nu asta e cea mai importantă schimbare din viața lui Hannelore, ci aceea de pe plan sentimental. După despărțirea de Bogdan Ionescu, fosta concurentă de la Insula Iubirii iubește din nou. În urmă cu mai bine de un an, ea le-a dezvăluit internauților că se iubește cu un alt bărbat. Conform WOWbiz.ro, noul ei partener se numește Claudiu Darabut și e fost polițist. Acesta are o fiică cu fosta lui soție, iar femeia a murit într-un accident, în 2017.

Hannelore de la Insula Iubirii are un nou partener, după despărțirea de Bogdan Ionescu

Ce mai face și cum mai arată Hannelore de la Insula Iubirii, sezonul 4. Hannelore pare a fi foarte fericită cu viața pe care o are acum. E destul de activă pe rețelele de socializare, iar în mai toate fotografiile apare cu zâmbetul pe buze. A postat și câteva imagini cu noul ei iubit, în dreptul cărora nu a ezitat să-i facă declarații de iubire.

„Nu ştiu unde duce drumul meu, dar merg mai bine când te ţin de mână. Love you to the moon and back’, e una dintre declarațiile de iubire pe care Hannelore i le-a făcut iubitului ei.

Hannelore pare a fi la fel de activă și în plan profesional. Pe Instagram, aceasta se descrie drept fondatoarea unui club de dans. De asemenea, se pare că e și fondatoarea unui grup de ursitoare.

De ce au divorțat Hannelore și Bogdan Ionescu de la Insula Iubirii

Acum ceva timp, Bogdan Ionescu de la Insula Iubirii dezvăluia motivul pentru care el și Hannelore au ajuns la divorț. Conform spuselor lui, la ceva timp după căsătorie, ea l-ar fi înșelat cu un bărbat din București.

După ce ne-am întors de la „Insula Iubirii’, am stat vreo două luni, după care ne-am împăcat și am avut nunta. Dar după șase luni de la nuntă m-a înșelat cu un tip din București. Eu am descoperit (n.r. – infidelitatea) cu ajutorul unei prietene de-ale ei, care mi-a sugerat să mă uit în telefonul ei. Așa am descoperit că avea un bilet de avion pentru a pleca în București.

După aceea ne-am despărțit și nu a vrut să divorțăm la notar timp de un an. Am stat căsătoriți în tot acest timp, după care ne-am regăsit și ne-am împăcat. Cred că am făcut-o (n.r. – ne-am împăcat) din singurătate și din prostia mea‘, spunea Bogdan Ionescu de la Insula Iubirii pentru cancan.ro.

Bogdan Ionescu, ispita de la Insula Iubirii, a susținut că fosta soție nu l-a înșelat numai o dată. Ultima dată, femeia ar fi „călcat strâmb chiar cu un prieten.

„După aceea m-a înșelat, din nou, cu un prieten de-ai mei și acolo s-a terminat. De atunci, pentru mine Hannelore nu mai există, și nici el. Deci, persoana cu care ea este acum împreună a fost prietenul meu.

Relația cu Hannelore m-a marcat, m-a făcut să spun cum zicea Răzvan (n.r. – fost concurent Insula Iubirii): «Nu mai am încredere în femei!», din păcate‘, continua el.

Sursă foto: Instagram, Arhivă VIVA!, Captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton