Cum arată Gina Pistol în costum de baie. Prezentatoarea este o graviduță extrem de sexy

 Lupescu Anca
.

Gina Pistol și Smiley au făcut primele declarații despre bebelușul care urmează să vină pe lume.  Cei doi au vorbit, într-un videoclip făcut special pentru fanii lor, pentru prima dată împreună despre relația lor și despre sarcină. Cei doi urmează să aibă o fetiță, iar Gina s-a emoționat atât de tare pe parcursul videoclipului, încât a început să plângă. Prezentatoarea tv a mărturisit că doctorii i-au spus că nu va putea rămâne însărcinată pe cale naturală, așa că surpriza a fost cu atât mai mare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Noi doi vom deveni părinți. Eu personal încă procesez informația. Ușor, ușor încep să realizez că vor apărea multe schimbări în viața mea, în viața Ginei. Trebuie să modific puțin casa, să-mi schimb programul. Cele mai multe schimbări vor veni în viața Ginei', a declarat Smiley.

Gina-Pistol-și-Smiley-vor-avea-o-fetiță-Ce-anunț-a-fost-făcut-11Gina-Pistol-și-Smiley-vor-avea-o-fetiță-Ce-anunț-a-fost-făcut-11

Gina Pistol, atacată dur în timpul vacanței cu Smiley! Vedeta a făcut public mesajul jignitor

Așa mă bucur că trăiesc ce trăiesc acum. Pur și simplu mă bucur. Vreau să copilăresc alături de copilul meu. Vreau să fiu o mamă cool, să fiu prietenul copilului mei, să pot să-i las libertate', a continuat Gina Pistol.

Gina Pistol, în costum de baie, cu burtica la vedere

Smiey și Gina au plecat într-o vacanță alături de Speak și Ștefania. Cele două cupluri postează vloguri și fotografii din vacanță, iar cu puțin timp în urmă Gina și Smiley au postat pe Instagram mai multe filmulețe, în care le mulțumeau oamenilor pentru mesajele frumoase pe care le-au primit.

Gina Pistol le-a promis fanelor că le va răspunde la întrebări și curiozități legate de perioada sarcinii. Prezentatoarea a apărut îmbrăcată cu un costum de baie întreg, negru, prin care i se zărește burtica de gravidă.

Este mai fericită ca oricând

Așa cum a spus și ea, Gina trece printr-una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei. Viitoarea mămică a povestit cum a aflat că a rămas însărcinată, dar și de ce au preferat să țină totul secret.

Smiley, declarație de dragoste pentru Gina Pistol. Ce fotografie a postat cu iubita însărcinată

Îmi era frică să mă bucur. Când i-am auzit prima dată inimioara, ăla a fost momentul în care mi-a fugit pământul de sub picioare. Atunci mi s-a confirmat. Eu credeam că este o dereglare horomanlă din cauza stresului, filmam foarte mult. Andrei mi-a spus că poate sunt însărcinată. Mie doctorii nu mi-au dat șanse și fix asta a fost surpriza', a declarat Gina Pistol, moment în care a izbucnit în lacrimi.

Gina și Smiley le-au spus fanilor că au fost discreți pentru a se asigura că totul este în ordine cu sarcina și că nu este una cu risc. De îndată ce a trecut primul trimestru, cei doi și-au anunțat familia și prietenii apropiați, deși vestea că Gina este însărcinată apăruse deja în presă.

Gina Pistol și Smiley, primele declarații despre faptul că vor deveni părinți. Ce sex are bebelușul lor

Cei doi nu s-au gândit încă la un nume pentru micuță, însă se pregătesc intens pentru venirea pe lume a bebelușului și vor să facă modficări în casă pentru a o primi cum se cuvine pe fetiță.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton