Cum arată, de fapt, Gabriela Cristea în costum de baie. Apariția inedită a vedetei, la Splash! Vedete apă

 Miniosu Alexandra
.

Cum arată, de fapt, Gabriela Cristea în costum de baie? Fanii au putut să vadă acest lucru odată cu participarea ei la emisiunea Splash! Vedete apă. Soția lui Tavi Clonda a avut o apariție surprinzătoare la concurs, îmbrăcată într-o singură piesă, de culoare neagră. De ce nu a mai sărit în apă, după ce a urcat pe platforma de 3 metri?

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

La 46 de ani, Gabriela Cristea se bucură de o carieră de succes în lumea televiziunii. Asta i-a adus și o mulțime de urmăritori pe rețelele de socializare. Deși se laudă cu mii de fani, puțini dintre ei au avut ocazia să o vadă îmbrăcată în costum de baie. Ei bine, curiozitatea le-a fost satisfăcută, odată ce vedeta a acceptat să participe la emisiunea Splash! Vedete la apă.

g1-8g1-8

Gabriela Cristea este una dintre concurentele de la Splash! Vedete apă, din acest an. Conform formatului emisiunii, vedetele participă îmbrăcate în costum de baie. Tematica a fost respectată în totalitate și de soția lui Tavi Clonda. Prezentatoarea TV a avut, recent, o apariție inedită pe micile ecrane, atunci când trebuia să execute prima săritură.

Citește și: Cum arată Gabriela Cristea nemachiată, la 46 de ani.S-a fotogrfiat dimineața, abia trezită din somn

Citește și: Probleme mari pentru Gabriela Cristea.Ce a pățit din cauza unui credit neplătit, de acum 18 ani

Citește și: Când va fi externată fetița Cristinei Cioran.Fotografia pe care a postat-o cu Ema

Citește și: Carmen Grebenișan s-a măritat!A îmbrăcat două rochii de mireasă atipice

Cum arată, de fapt, Gabriela Cristea în costum de baie

Așadar, recent, fanii au avut prilejul să o vadă pe Gabriela Cristea în costum de baie, la televizor. Vedeta a apărut în cadrul show-ului de pe Antena 1 îmbrăcată într-un costum de baie format dintr-o singură piesă și de culoare neagră. Acesta i-a pus în valoare atuurile, celebra brunetă lăudându-se cu un bust generos, de la Mama Natură.

Astfel, deși chiar ea a recunoscut, în urmă cu ceva timp, că vrea să mai scape de 10 kilograme, Gabriela Cristea se simte foarte bine în pielea ei. Și are și de ce! Nici nu spui că a trecut prin două nașteri până acum, mândrindu-se în continuare cu formele cu care a fost înzestrată.

„O să intru la o cură de slăbire mai drastică un pic. Mai am de dat cam vreo 10 kilograme și atunci sunt ca trasă prin inel. Nu mă stresez foarte tare', spunea Gabriela Cristea la emisiunea prezentată de Cătălin Măruță, în urmă cu câteva luni.

Apariția inedită a vedetei, la Splash! Vedete apă

Iar dacă nu ați urmărit emisiunea, vă dezvăluim noi motivul pentru care Gabriela Cristea nu a mai executat prima săritură de la Splash! Vedete apă. Deși a acceptat să urce pe platforma de 3 metri a emisiunii, ulterior, și-a dat seama că nu-și poate stăpâni frica și s-a blocat. Astfel, di păcate, partenera lui Tavi Clonda nu și-a putut înfrânge fobia pe care o are de mai mulți ani. Ea și-a justificat alegerea, susținând că efectiv nu poate să o facă.

„Nu pot. Din păcate, sper să nu vă dezamăgesc, dar nu pot. Am încercat, m-am și gândit de unde apare această problemă, dar nu știu de unde', a spus Gabriela Cristea la Splash! Vedete apă.

Sursă foto: Instagram & Captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton