Cum arată fiul Ralucăi Bădulescu, la 18 ani. Alex este mai înalt decât mama lui

 Oana Pantazi
.

Fiul Ralucăi Bădulescu a împlinit recent 18 ani, iar mama lui i-a făcut o declarație de dragoste emoționantă, în timp ce a rememorat bucuria pe care i-a adus-o Alex de când a intrat în viața ei. Iată cum arată fiul vedetei!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Pe vedeta de la Kanal D o știe o țară întreagă, însă puțini știu cum arată fiul Ralucăi Bădulescu. Alex a împlinit recent 18 ani și deja și-a depășit mama în înălțime. Brunet și bine făcut, tânărul seamănă atât cu tatăl lui, modelul Vali Pungă, cât și cu mama sa, al cărei zâmbet fascinant l-a moștenit.

Cum-arata-fiul-Ralucai-Badulescu-1Cum-arata-fiul-Ralucai-Badulescu-1

Fiul Ralucăi Bădulescu, un adolescent superb

Alex, fiul Ralucăi Bădulescu și al lui Vali Pungă, s-a transformat într-o frumusețe de adolescent. Tânărul își va fermeca, mai mult ca sigur, admiratoarele cu zâmbetul său irezistibil, completat de o alură sportivă. alex a împlinit recent 18 ani, iar mama lui i-a făcut o declarație de dragoste emoționantă pe contul de socializare, acolo unde a postat și câteva fotografii cu fiul ei.

'Pur și simplu, există momente în viață când cuvintele nu sunt de ajuns. Acum 18 ani , fix într o dimineață că această, mama mea mă ruga să mă grăbesc să mergem la spital unde eram programată să nasc , iar eu mă tot foiam prin casă, îmbrăcată în animal prinț și pe tocuri, doamne aveam atâtea emoții și îmi era frică, și nu știam ce să fac efectiv, și mă gândeam că aș vrea să mă ascund undeva și să îl păstrez pe Alex numai pentru mine până face 18 ani… și nu știu când au trecut anii…

Astăzi, Alex SOARELE nostru împlinește 18 ani și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru cel mai minuna , fantastic, extraordinar copil din lume și îi mulțumesc lui, lui Alex, pentru fiecare secundă de fericire , mândrie și lumină pe care o aduce din viață noastră. Și le mulțumesc părinților mei Eta și Doru pentru toată iubirea și pentru că toată viață și-au dedicat-o nouă și lui Alex și… este despre ține ADORATUL NOSTRU ALEX, astăzi și mereu , LA MULȚI ANI SOARELE NOSTRU, la mulți ani binecuvântați dragostea noastră cea mai mare, ALEX! Te iubim mai presus de orice până la sfârșitul lumii și înapoi #onelove. Semnat: mama Raluca și tații Florin și Vali', a scris Raluca pe contul ei de Instagram.

Citește și: Raluca Bădulescu s-a îndrăgostit la prima vedere de soțul ei! Cum a rezistat căsnicia 12 ani: „Sunt un om radical”/ EXCLUSIV

Citește și: Adela Popescu și Radu Vâlcan, pictorial de familie înainte de a deveni părinți a treia oară: „Știam de la început că nu va fi ușor”/ EXCLUSIV

Citește și: Emisiunea Prețul Corect revine în România, după 24 de ani de la prima ediție. Unde se difuzează

Citește și: Alex Bodi și Daria Radionova s-au despărțit! Gesturile care i-au dat de gol

„Fiul meu are doi tați”

Fin fericire, fiul Ralucăi Bădulescu are o relație excelentă nu doar cu tatăl său biologic, ci și cu cel de-al doilea soț al Ralucăi, Florin.

„Noi avem copil, respectiv pe Alex. Are doi tați, pe tata Florin și pe tata Vali. Suntem o familie extinsă, complexă, cu toții suntem părinții lui Alex, este unicul nostru rege. A fost alegerea noastră să nu mai avem alți copii în afară de Alex. Florin îl iubește ca și pe copilul lui”, a declarat Raluca Bădulescu într-un interviu pentru VIVA!.

„Alex avea în jur de 5 ani când l-am cunoscut pe Florin. Singurii tați pe care i-a cunoscut Alex au fost Vali, tatăl biologic, și Florin”, a completat vedeta. 

Deși este un copil care înseamnă totul pentru familia sa și existau toate șansele să devină excesiv de răsfățat sau rebel, Alex nu le-a creat niciodată probleme părinților săi.

„Alex este un copil fantastic. Absolut niciodată nu a creat niciun fel de problemă, și nu doar îl laud, ci e purul adevăr, confirmat de atât de multă lume. Are un anturaj minunat, stabil, aceeași prieteni de foarte mulți ani, cu care merge în vacante, se vizitează reciproc”, a mai mărturisit Raluca Bădulescu pentru VIVA!.

Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton