Cum arată fiul Nadiei Comăneci, la 14 ani. Dylan a câștigat primul lui concurs de gimanstică în 2020

 Lupescu Anca
.

Nadia Comăneci se poate declara o mămică fericită, asta pentru că fiul ei, Dylan, în vârstă de 14 ani, îi calcă pe urme și este foarte talentat. Adolescentul a câștigat primul lui concurs de gimnastică anul acesta, iar fericirea și mândria părinților lui care l-au văzut pe podium a fost imensă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

La vârsta de 14 ani, fiul Nadiei Comăneci are un trup de tânăr gimnast, este tuns scurt și foarte pasionat de sportul care a făcut-o celebră pe mama lui. De altfel, Dylan a câștigat un concurs, în Statele Unite ale Americii, în acest an.

După ce și-a luat locul pe podium, fiul Nadiei Comăneci a primit o medalie și s-a lăsat fotografiat, împreună cu ceilalți copii care au fost premiați. 'Felicitări tuturor competitorilor și campionului', a scris gimnasta româncă, pe Instagram, unde a publicat și un videoclip cu momentul special.

Dylan practică fotbal, golf, hochei și înot

Gimnastica nu este singura pasiune pe care o are fiul Nadiei Comăneci. Dylan Paul Conner practică și fotbal, golf, hochei și înot. Totuși, gimnastica ar fi cea care l-ar atrage cel mai mult. O dovadă în acest sens o reprezintă clipurile și imaginile pe care mama lui le postează pe rețelele de socializare, în care el apare la antrenamente și concursuri.

'Părinți mândri', a scris Nadia Comăneci, în descrierea unui clip în care fiul ei, Dylan, și al soțului ei, fostul gimnast Bart Conner, apare în timpul unor antrenamente la gimnastică. În clip, Dylan face un salt spectaculos, ce a atras numeroase comentarii pline de admirație, pe Instagram.

Fiul Nadiei Comăneci, reproș pentru mama sa

În urmă cu doi ani, Nadia Comăneci a dezvăluit că fiul ei i-a făcut un reproș dureros. Băiatul i-a spus verde-n față mamei sale ce îl deranja cumplit, la vârsta de 12 ani. Gimnasta, care a obținut prima notă de 10 pentru un exercițiu, la Jocurile Olimpice de la Montreal, în 1976, a dezvăluit totul.

images-1-14images-1-14

'Avem un copil de 12 ani care mi-a mărturisit acum câteva săptămâni că jumătate din viaţa lui eu sunt plecată. Trebuie să găseşti un echilibru între ceea ce este important în viaţa ta, iar acum lucrul cel mai important este copilul, dar trebuie să găseşti moment pentru tine, moment pentru familie, pentru că numai aşa îţi poţi găsi un echilibru şi lucrul acesta l-am învăţat din sport', a spus Nadia Comăneci.

Citește și:

Îl mai ții minte pe Garcea din „Vacanța Mare'? Cum arată Mugur Mihăescu acum și cu ce se ocupă: s-a reprofilat pe muzică și compune melodii despre coronavirus

Reacția lui Cătălin Botezatu, după ce a aflat că Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, a fost arestat: ‘E de condamnat!’

Drama lui Damian Drăghici. Și-a cunoscut mama abia acum un an și susține că nimeni din familie nu este mândru de el: „Mi s-a spus că nu o să fac nimic'

În urmă cu un an, Nadia Comăneci povestea despre familia ei. Gimnasta de 10 a spus atunci că obișnuia să îi supravegheze pe amândoi, până când erau gata să iasă din casă.

'Eu îl pregătesc dimineaţă pentru şcoală, îi fac lunch-ul, îi pregătesc hainele, pregătesc de fapt micul dejun şi pentru el, şi pentru Bart. Eu mă las la sfârşit, şi în momentul în care ei au plecat spre şcoală atunci mă ocup de mine şi de ce este prin casă. Iar eu îl iau de la şcoală şi îl îndrum spre casă sau spre office, că de multe ori vine la office pentru că are foarte multe animale acolo de care trebuie să aibă grijă', a povestit Nadia, la finalul anului trecut.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton