Cum arată fiul lui Liviu Vârciu, la doi ani. Matei îi seamănă leit

 Raiciu Adriana
.

Cum arată fiul lui Liviu Vârciu, la doi ani. Liviu Vârciu trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Anda Călin. Cei doi au împreună doi copii superbi, iar astăzi artistul îl sărbătorește pe Liviu Matei. Iată ce mesaj a transmis acesta de ziua mezinul familiei, dar și ce fotografie a postat!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Liviu Vârciu are trei copii și se poate considera un tată împlinit. Îndrăgitul artist a devenit părinte pentru a treia oară în urmă cu doi ani, atunci când Anda Călin a adus pe lume un băiețel. Faptul că într-un final a reușit să aibă și un băiețel a fost un motiv de mândrie și de maximă bucurie pentru cântăreț, el fiind tătic doar de fetițe până atunci.

liviu-varciu-copiiliviu-varciu-copii

În urmă cu puțin timp, Liviu Vârciu a postat o fotografie cu mezinul familiei, chiar de ziua de naștere a acestuia. Fanii au fost surprinși să îl vadă pe micuț, așa că au lăsat zeci de comentarii în mediul online! Iată ce mesaj a transmis și prezentatorul pentru fiul lui!

Citește și: Cum arată casa lui Nea Marin. Liviu Vârciu a filmat interiorul:„Dar ce ești tu, director?

Citește și: Cum l-a ajutat Nea Mărin pe Liviu Vârciu să scape de datorii:„E al treilea copil al meu, am sărit să îl ajut, fără ca el să îmi ceară/ EXCLUSIV

Citește și: Zelenski, schimbare de strategie:'Suntem pregătiți să purtăm negocieri cu Rusia, atât timp cât nu este prea târziu'

Citește și: Cum își împart banii Cleopatra Stratan și Edward Sanda, la aproape un an de la căsătorie:„Încă nu am trecut prin toate situațiile vieții…’

Cum arată fiul lui Liviu Vârciu, la doi ani

Liviu Vârciu este unul dintre cei mai apreciați artiști din țara noastră. Pe lângă cariera impresionată, are și o familie extrem de frumoasă alături de partenera lui de viață, Anda Călin. Cei doi îndrăgostiți au împreună doi copii superbi, care le fac viața mult mai frumoasă.

Miercuri, 18 mai, este o zi extrem de specială pentru prezentatorul de televiziune, întrucât mezinul familiei împlinește frumoasă vârstă de 2 de ani. Astfel, în urmă cu puțin timp, acesta a postat o fotografie cu micuțul Liviu Matei, dar a transmis și un mesaj emoționant.

„La mulți ani, tati meu!!! Azi facem 2 ani!!', a scris Liviu Vârciu pe Facebook, alături de multe inimioare pe care i le-a dedicat moștenitorului său.

În doar câteva ore de la postare s-au strâns peste 20.000 de aprecieri și zeci de comentarii.

La mulți anisori frumoși și fericiți, multa sănătate și bucurii alaturi de cei dragi/ La mulți ani! Multă sănătate și să crești mare copil frumos!/ La Mulți Ani Cu Sănătate Și Fericire Alături De Cei Dragi Sufletului Tău Copil Frumos!',, sunt doar câteva dintre urările pe care prietenii virtuali ai lui Liviu Vârciu le-au scris în mediul online.

Ce relație este între fata cea mare a lui Liviu Vârciu și frații ei vitregi

Ami Teiceanu, femeia care i-a oferit lui Liviu Vârciu primul copil, a povestit ce relație are, de fapt, Carmina, fiica cea mare a actorului, cu ceilalți doi frați ai săi mai mici.

„Are o relație bună. I-am spus întotdeauna că sunt frățiorii ei, nu au nicio vină și trebuie să îi iubească și să se comporte frumos cu ei. Ea la început nu a fost foarte încântată dar acum este OK’, a declarat Ami Teiceanu.

sursă foto- Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton