Cum arată acum fiul lui Florin Piersic Jr. Sasha a împlinit 7 ani, dar este ferit de ochii publicului

 Laciu Andreea
.

S-a aflat cum arată acum fiul lui Florin Piersic Jr., după ce actorul a postat două fotografii cu Sasha. Băiatul lui a împlinit vârsta de șapte ani, dar este ținut de obicei departe de ochii curioșilor. După relația cu actrița Dorina Chiriac, din care a venit pe lume fiica lor, pe nume Sonia, Florin Piersic Jr. și-a refăcut viața alături de Andreea Cipcă, împreună cu care are un fiu, pe nume Sasha. Își ține viața personală într-o aură de discreție, dar mai postează uneori și imagini cu cei doi copii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum arată acum fiul lui Florin Piersic Jr.. În data de 13 ianuarie 2023, fiul lui Florin Piersic Jr. a împlinit vârsta de șapte ani. Cu această ocazie, îndrăgitul actor a ținut să posteze pe rețelele de socializare niște imagini emoționante, în care Sasha apare când era bebeluș, dar și acum, după ce și-a serbat ziua de naștere.

florin-piersic-jr-florin-piersic-jr-

Cum arată acum fiul lui Florin Piersic Jr.

Micul Sasha este blond, cu niște ochi albaștri minunați.

„Am reușit să fac o poză cu Brad Pitt, care împlinește azi 7 ani', a scris Florin Piersic Jr., alături de fotografia în care apare alături de Sasha.

Actorul păstrează o legătură strânsă și cu Sonia, fiica sa din relația anterioară, care are în prezent vârsta de 16 ani, conform TV Mania. Și actuala parteneră de viață, Andreea Cipcă, este la fel de discretă cu aparițiile publice.

Citește și: Florin Piersic Jr. a fost căsătorit cu Adriana Nicolae, dar s-au despărțit după doar o lună: „A fost o greșeală…”

Citește și: Cu ce se ocupă fiul lui Ștefan Bănică, la 20 de ani. Radu Ștefan: „Nu vreau să-mi fac numele de râs”

Citește și: Florin Piersic Jr. a fost căsătorit cu Adriana Nicolae, dar s-au despărțit după doar o lună: „A fost o greșeală…”

Citește și: Reacția lui Pique, după ce Shakira l-a ironizat în cea mai recentă piesă: „Ai schimbat un Ferrari pe un Twingo”

Ce spune actorul despre timpul petrecut alături de fiul său

Are o meserie extrem de solicitantă și un program haotic. Cu toate acestea, Florin Piersic Jr. încearcă să petreacă timp de calitate alături de Sasha, deși este conștient că ratează și momente importante din viața fiului său.

E o meserie care nu se face la orele stabilite, alea care te pun în rutină. Așa cum spuneam, sunt, deseori, ultimul om care pleacă din teatru. Da, din cauza asta ratez anumite lucruri. De exemplu, eu ador să îi spun lui Sasha povești înainte de culcare. Le inventez pe moment și folosesc tot felul de trucuri, din ce a văzut peste zi, personaje care-l interesează și-așa mai departe. Și atunci adoarme fără să îi spun povestea, când am spectacol. Ăsta e doar un exemplu. Și atunci e normal ca viața personală să nu fie perfectă.

Un copil schimbă tot. Sasha e foarte încăpățânat, are multă personalitate, ține foarte mult la părerile lui și e greu să discuți cu el în anumite situații. Dar acum îmi umplu niște goluri cu el. Mă joc cu Lego, am făcut niște pereți cu vopsea și desenăm cu creta, multe, multe lucruri. Acum încerc să îl țin departe de Playstation. Nu cred că-mi seamănă. El e foarte atletic și foarte energic. Știe foarte multe lucruri de care eu nu aveam habar la 7 ani și nu stă toată ziua pe Internet. Nu stă pe Internet. Le află de la școală’, a spus Florin Piersic Jr. despre timpul alături de copiii lui.

Cum se înțelege cu fiica lui

Sonia este și ea extrem de talentată pe plan artistic, dar a fost atrasă mai mult de desen.

Sonia e un geniu. Îmi pare rău că eu, ca părinte, spun asta, dar nu o spun de suprafață. Chiar e. Îmi pare rău că spun asta. Iar geniul vine la pachet cu niște dificultăți, nu e simplu. Cu ea nu te înțelegi la orice oră și oricând. Dar ea desenează într-un fel la care eu nici măcar nu pot visa. Eu nu înțeleg cum a făcut desenul ăla. Și-atunci e normal să îmi ador copiii.’, a mai dezvăluit Florin Piersic Jr., conform sursei citate anterior.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton